kurcze, no faktycznie podgonił chyba o tydzień? Nie wiem co za cholera, przez ten suwaczek sama juz się pogubiłam, w którym jestem tyg.a u Ciebie znowu suwaczek zaszalał
ja własnie z tego powodu tych badań nie zrobiłam właśnie, żeby sie nie martwić. One dają tylko bodajże 70% pewności. Znam dwie mamy z info, że dziecko jest chore. Urodziły sie sliczne, zdrowe chłopaki.mm to te mniej konkretne :d u nas tak zazywaja, he to te prz. karkowa.Wole zrobic niz siejmartwic
nie wiem czy ta sama idea przez nas przemawia, ale odpowiadając lekarce dlaczego nie robię tych badań, dałam jej do zrozumienia, ze w tym akurat dziecku nie moge pomóc. A ta do mnie na to: alez może pani, jest jeszcze aborcja. Niestety nie po to zdecydowałam się dac życie, żeby potem je zabrać. Nie nadaje sie do zabijania. Chociaz czasem myśle sobie, że gdyby mi ktos dał takie bezkarne prawo zabic kogoś "bo tak chcę" jak to się robi przy bezbronnych dzieciach - chetnie bym skorzystała i ukatrupiła każdego pedofila i gwłaciciela jakiego spotkam. Bez cienia wyrzutu sumienia. Powaga. Zarąbałabym siekira, nie patrząc nawet gdzie wale!a bedziesz juz wysoko w ciazy jak je bedziesz robic i co gdyby sie okazalo ze cos jest nie tak? bedziesz reszta ciazy kombinowac i sie stresowac?
a u mnie nic i zaczynam się martwić, boli mnie cały czas brzuch i to tak jak na okres i wkurw... mnie to, że jak mam zatwardzenie to mam a jak nie to znowu mam biegunkę. To jest jakis koszmar!!!!! Dzis wzięłam urlop bo naprawde kiepsko sie czuję, przez ten brzuch i wogóle od nowa jest mi niedobrze i nie moge patrzec na jedzenie ble....Słuchajcie, no jestem teraz już 100% pewna że mi sie dzidzia tłucze tam w brzuszku Raz po lewej raz po prawe stronie.
kochana, wyczuwam tu dziewczynkę!! Ja miałam lekkie bóle podbrzusza w niedziele. No jest to upierdliwe, nie mówie nie.i wogóle od nowa jest mi niedobrze i nie moge patrzec na jedzenie ble....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość