jadłam normalnie tylko bez przesady z tym co mogłoby zaszkodzićDziewczyny prowadziłyście jakieś diety jak karmiłyście?
no bez nabiału bo mała miała skazę przez parę miesięcy
już zrzuciłam to co przybrałam w tej cięży ale mam nadzieje zrzucić jeszcze te co mi zostały po Oliwce .ale za to jak szybko zrzucisz kg pociązowe
i karmisz tylko piersią? Jej a mój dzisiejszy obiad to ryż, gotowana pierś z indyki i gotowana marchewka, niby dobre ale ja tak jem co drugi dzień na zmiane n ryżanką i pulpetami, a na kolacje i śniadanie to bułki z jakąś chudą szynką. A jak mam ochote na cos dobrego to sobie gotuję jablko lub kisielja tez jem praktycznie wszystko (tylko zero gazowanych i wzdymających rzeczy)
nie wiń siebie skąd miałaś wiedzieć że masz ta bakterie skoro nikt ci wczesnej nie powiedział to wina medyka że nie zrobił wcześniej wymazuże ja miałam w wymazie z pochwy mi wyszło, czyli taka ze mnie matka, że zaraziłam dziecko
Nie. Nie wolno wchodzi do jacuzzi z dziecmi wiec tym bardziej z niemowlakiem.a nie wiesz czy do jacuzzi tez moge wejsc z dzieckiem?
Tak myślałam, że to minka z kremu FajnieJoannaS, tak, mój brzuszek, a z kremu zrobiona wesoła minka :P
to faktycznie bardzo ciepło masz ja mam zazwyczaj miedzy 19 a 21 . a w nocy ile masz ? w nocy niby powinno sie miec 18 st , ale ja mam 19-20.że to od za dużej temp w domu, a mamy tak ok 25, kazała zmniejszyć na max 21,
nie wiem jaki masz kaloryfer , ale zapytaj (moze nie taty ) tylko w sklepie czy mozna kupic tą gałke (zapomniałam nazwy) i poprosisz kogos zeby ci zamontował. bo wiem ze u babci moj tata kupowal jej te galki i teraz sobie reguluje.buzok14, u mnie nie ma regulacji
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość