Hej
ja już po badaniach, zakupy po drodze zrobiłam. Teraz czekam na kuriera i mam nadzieję, że dojedzie do 15 bo wychodzę do lekarza. Trochę zmarzłam więc piję ciepłą herbatkę i chyba się położę bo spać mi się chce.
Wiola zdrówka dla Filipka.
u mnie brak pomysłu,ale naleśniki będąJa nie mam dziś pomysłu na obiad- może pierogi ulepię
ja tez mam tego dosc, zwlaszcza ze w swoj juz ledwie wchodze, nie kupilam ciazowego i traz donosic juz nie umiem, masakra. Do butow tez tylko takich byle jakich kopalniokow noge wkladam bo ostatnio mi popuchly, czuje tez w nich jakis ucisk jakby problemy z krazeniem. Ja bym juz chciala urodzic, byc juz w tym 9mcKurcze...kiedy ta wiosna przyjdzie..... już mam dość tej pogody Chcę słoneczko, baletki, cienką kurtkę- mam dość kozaków i płaszcza!
tempo mają zabójczeNa rozwiazanie jednej sprawy czekamy juz czwart miesiac
no to nieciekawiezwlaszcza ze w swoj juz ledwie wchodze, nie kupilam ciazowego i traz donosic juz nie umiem, masakra. Do butow tez tylko takich byle jakich kopalniokow noge wkladam bo ostatnio mi popuchly, czuje tez w nich jakis ucisk jakby problemy z krazeniem.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość