uwielbiam łyżwy. niedaleko mamy lodowisko i często śmigamy z Piotrem, a jak przyjadą do mnie moi bratankowie to idziemy wszyscy. Oni uwielbiają, ja zreszta też. Łyżwy i rolki. Super. Niestety rolki w zeszłym roku mi odpadły ze wzgledu na ciążę ale w tym roku to bedziemy jeździć wszyscy. Mam znajomych którzy sa fanami rolek więc jeździmy sobie razem.tak. stara baba wymyslila lyzwy dla calej rodzinki
to nie będe mu robiła tum patyczkiem, ale musze wam powiedzieć że to chyba przynosi mu dużą ulgę bo jak wkładam ten patyczek (dosłownie sama koncówkę-opuszek) to on jak zamrożony czeka aby mu wyciągnąć z nosa. sama sól nie wystarcza, więc będę musiała kupić aspirator.ziewczyny ponoc jakakolwiek ingerencja , penetracja w nosku jest b niewskazana
bardzo dziękujęMagda gratulacje obrony!
Piotruś zasypia po 19 a gdybyśmy mu pozwolili to po 18 by zasnąłolaf spi juz o 20
rozmawialiśmy z pediatrą i powiedziała że jak najbardziej tylko aby poczekać aż zrobi się cieplej. Najlepiej aby nie było ujemnej temperatury. Więc tez jeszcze poczekamy jakieś 3 - 4 tyg i bedziemy chodzić. Nawet już z sąsiadami się umłówiliśmyu że będziemy razem chodzić. Oni maja 1,5 roku dziecko. Zaczęli chodzić jak mała miała 4-5 miesięcy.Magda7 ja na basen to chcialabym juz za miesiac pojsc
U nas ok.
Zaraz idziemy na spacer bo Piotruś od dwóch dni zasypia około 10 i wstaje później. Dziś już się obudził i sobie biega nogami i macha rączkami. Także czas sie ubrać i wyjść na spacer bo piękna pogoda.
Postaram sie jeszcze tutaj dziś wpaść