dzięki Dziewczyny!! ukryć się nie da że brzuszek ciążowy że ho,ho!!
Ja też mam nadzieje ze nic już nie wyrośnie tam między nóziami, hihihi!!
Ale z drugiej strony już całkiem na poważnie, to chodzę właśnie do tego lekarza poniewaz ma najlepszy sprzęt i jest bardzo dobry w tym co robi, nigdy nie słyszałam żeby u kogoś sie pomylił i żeby prognozowanie na 90% się nie potwierdziło na kolejnym usg i po porodzie. Dokładnie widziałam na monitorku dupcie i nóżki rozkroczone i nic pomiędzy nimi, więc jestem spokojna!!
zirafka, Ty to już na 100% w 20 tyg sie dowiesz kogo masz w brzuszku!! Niezależnie od sprzętu lekarz bedzie widzieć, nie ma bata!! Ale stresik jest przed poznaniem prawdy( niezależnie czy to chlopiec czy dziewczynka bo dla większości z nas 2 dzieci to już wystarczy), mnie lakarz zmierzył ciśnienie i zdziwił się dlaczego mam takie wysokie ciśnienie w ciąży, bo dopiero co mi mówił że ciśnienie jest teraz takie niskie!!
A mnie pikawa już skakała!!!
Życze miłej nocki!!!
[ Dodano: 2011-03-05, 22:36 ]
beti, no mówiśz że masz brzusio jak ja, ale ja mam 3-4 tyg młodszą ciążę, ja zaczełam 16 tydz. dopiero!! Boję się żeby dzidzius nie była za duża ale co ma być to bedzie...
Buziaczki dla Twojego syncia!! Widzę ze mamy synków w tym samym wieku, skończył 4 latka 15 lutego!!