hehee, mój Staś podobnie wciąga...A na swego Stefana mówię GŁODOMORRA
hmmm ja też nie wiedziałam a w lodówce stoi sobie jedno bo mąż mi kupił tylko nie wiedziałam po co bo nie lubię ....a teraz się przyda może hahanie wiedziałam, że takie piwko karmi wzmacnia laktacje, super
już poprawionemanenka, u mnie mała poprawka co do pierwszej strony Stefan urodził się o 17h55 dzięki za poprawienie.
ale miał nosahmmm ja też nie wiedziałam a w lodówce stoi sobie jedno bo mąż mi kupił tylko nie wiedziałam po co bo nie lubię ....a teraz się przyda może haha
w dzień Nell śpi w wózku co stoi w dużym pokoju, naje się i jak juz widzę, że jest zmęczona to ja odkładam daje smoczka i przytrzymuję pieluszka i zasypia sama, a w nocy przy mnie w łóżkuPowiedzcie gdzie śpią Wasze pociechy
moja praktycznie w takich samych godzinach je tylko zamiast 7.30 to 6zjada około 21h potem o 24h potem około 3h30 no i o 7h30
JUlcia w dzien spi 3 razy reszte sobie lezy i sie rozgladaa jak Julka ??
u mnie w lozeczku czasem bierzemy do siebie z czystej checiPowiedzcie gdzie śpią Wasze pociechy
no za pewne taka wiec nie mam co narzekac
teraz tylko marudna jest przez ten katar- ale juz jest co raz lepiej
a nie czujesz tej silnej potrzeby by była z tobą 24h/ dobeu mnie w lozeczku czasem bierzemy do siebie z czystej checi
supermy juz po bioderkach i jest wszystko ok za 2 miesiace na kontrol
dziękujępierwsza strona jest piekna
to fakt u Was juz jest z tym czasem gorzej co? a synek nie jest troche zazdrosny o siostrzyczke ?bo masz tylko ją i nie musisz rozkładać czasu na 2
oj czuje czuje- jak M sie mnie pyta czy chce gdzies wyjsc ze On z nia posiedzi to mi sie nawet nie chce z domu ruszac :pa nie czujesz tej silnej potrzeby by była z tobą 24h/ dobe
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość