chyba zaczyna się do mnie upodabniać bo kiedyś to czysty tatuś byłaAniu Hania na tym zdjęciu bardzo podobna do Ciebie
jej to niedobrze,że ma skurcze mam nadzieję,że szybko jej przejdzie i wróci do domku a ja mam chyba do niej zły numer bo nawet moja wiadomość nie dotarła do niej,bo raport mi nie przyszedłKoroneczka ma nadal silne skurcze, ale nie ma na szczęście rozwarcia, dostaje leki i pisała, że chodzi po nich jak pijana jeżeli nic więcej nie będzie się działo, to w środę wraca do domku.
niech szybko potas znika i wraca do domuMurchinson napisała, że lekarze nie wiedzą skąd u niej ten wysoki potas i to, kiedy wyjdzie zależy od szybkości jego wypłukiwania z organizmu, wspomniała, że najpóźniej w czwartek. Przesyła buziaki dla wszystkich
jakie odpisy aktu i meldunek? u nas czegoś takiego nie wymagająJa jestem w trakcie załatwiania Izie przedszkola i nie myślałam że jakieś odpisy aktu muszę mieć i meldunki. A w prywatnym to by Iza miała na pewno miejsce to już muszę umowę na wrzesień podpisać.
za długo się powstrzymywałaś od takiego jedzenia to się upomniałoBylismy ostatnio na zakupach i za duzo slodyczy w domu. W weekend jakis kryzys mialam same slodkie jadlam i chipsy, ktorych nie dotykalam przez prawie cala ciaze. Wczoraj po obiedzie otwarlam sobie tabliczke bakaliowej czekolady i po 10 min nie bylo. A na kolacje popcorn z mikrofalowki mialam i miski haribo. Jedzenie godne pochwaly
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość