hej
u mnie też ciepło
z tym, ze strasznie wiało, mała trochę w piaskownicy pobawiła się, a 2 razy byłyśmy u sąsiadki, wyszalała się z ich dzieciakami, a ja prawie załatwiłam panią do sprzątania (od jakiegoś czasu z mężem rozważaliśmy taką opcję, myśleliśmy o pani, która będzie przychodzić 1 x w tyg. i sprzątać na chałupkę) no i to własnie sąsiadka przychodziłaby. Ma 3 dzieciaków, ale juz odchowane i chętnie się zgodziła, musimy tylko szczegóły obgadać
Jesli chodzi o wniosek do p kola to ja Polę do państwowego daję i tylko wniosek wypełniałam, nawet dwa razy, bo okazalo się, ze nowe weszły, ale te jeszcze mnej informacji wymagały
.
Jutro idę własnie na spotkanie informacyjne własnie
W srodę przychodzi do nas facet robić nam podmurówkę, ciekawe ile mu zejdzie, muszę jutro pojechać i płytki dokupić, bo nam braknie tych co mamy, a w ogóle poszukać czy taki model jeszcze jest (bo kupowaliśmy je 3 lata temu).
mamaizuni fajne przepisy
ale ja też z tych średnio zdolnych jesli o wypieki chodzi, ale akurat szarlotkę/jabłecznik bardzo lubię wiec moze na weekend się skuszę
Trzymam kciuki za pracę męża, niestety jak pojedzie w delegacje to moze byc cięzko, mojej siostry maż jest kier. budowy i w delegacji non stop, przyjezdza w piatek lub sobotę i w poniedziałek nad ranem wraca
koroneczka, murchinson trzymam kciuki na szybki powrót do domu
emilia fajnie z tymi wynikami, podeslij mi tez proszę link na pw
zoola :ico_brawa_01:dla synka za obrót