Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 mar 2011, 20:34

Ja już też po zakupach jutro jeszcze jadę do kauflandu bo są truskawki na promocji i pomidory cherry więc sobie kupie do salatki. :-D :-D Teraz cisnę spać, bo padam z nóg. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2011, 20:47

Hej, hej!

I mnie smakuje ostatnio mizeria, mniam! Nie wiem, czy to z powodu ciąży (bo lubię z octem) czy taki powiew wiosny.
jadę do kauflandu bo są truskawki
no właśnie widziałam ulotkę, myślisz,że zjadliwe będę te truskawki? Ja się raz nacięłam na jakieś nniesmaczne i teraz czekam na sezon.

Inia w ciepełku siedzicie?

Aaaa... mnie to ciacho spoko wyszło :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

25 mar 2011, 20:51

Kocura Bura, super, że ciacho się udało :-)

izabelllla123, ja też czekam na sezon truskawkowy z niecierpliwością, ciekawe czy Wiki będą smakować takie świeże :-)

W domu ciepełko :-D Udało mi się, choć wyjątkowo ciężko było, pewnie przez silny wiatr. Za chwilkę doczytam co u Was

[ Dodano: 2011-03-25, 20:24 ]
uffff... doczytałam, ale zaszalałyście :-D

izabelllla123, wszystkie imiona, które wybraliście mnie się podobają :-) A mdłości muszą w końcu minąć, jeszcze tylko chwila
Inia to przesyłam słonko po kabelku :ico_oczko:
kurcze, nie doszło :ico_oczko:

Kinga_łódź, też ładne imiona wybraliście. A kto Ci robi ten remont, że tak się ociąga, jakaś firma?
Dzisiaj idę się opiekować znowu moją mała kuzyneczką:D
W ramach przyzwyczajania się:)
fajnie, że masz taką możliwość :-)
właśnie sie dowiedziałąm zę bede szczerbata :ico_zly:
może tak źle nie będzie. Trzymam kciuki :ico_sorki:
Ja wstyd sie przyznac ale nigdy w życiu nie trzymałam nawet małego dziecka na rękach
jaki wstyd? Ja też przed Wiką nie miałam do czynienia z takim maluchem, a jakoś dałam radę. Choć nie powiem, bałam się strasznie, nawet wziąć ją na ręce pierwszy raz, ale jak już się odważyłam, to poszło gładko :-D

Jejku, wy wszystkie takie pracusie, ciasta, sprzątanie, okna, ja to robię tylko to co muszę :ico_oczko:

Kocura Bura, Kinga_łódź :ico_brawa_01: za 17 tc

izuś_85, piesek super, a gdzie wkleiłaś te tatuaże? co do wózka, to nie mam zdania, musiałabym to zobaczyć, najlepiej jak w sklepie przymierzysz

elibell, dziwne, że ten wątek nie wyświetla Ci się :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2011-03-25, 20:26 ]
izuś_85, już znalazłam te tatuaże, myślałam, że swoje zamieściłaś :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 mar 2011, 21:37

Hejka

ja dopiero teraz ale na chwilke, bo leb mi peka, zle sie czuje, dzis sprzatankoo bylo, cala chate ogarnelam wlacznie z oknem w lazience bo tylko ono mi zostalo.
Dzis obiadu tez nie robilam, zamowilismy chinszczyzne :-D uwielbiam, ale tak sie najadlam, ze bylo mi nie dobrze......

Kurcze, ale sie rozpisalyscie, mialam co czytac :ico_brawa_01: przynajmniej jest razniej i ciekawiej :ico_brawa_01:

Jutro napisze wiecej bo dzis nie dam rady, ide sie polozyc, bo leb mi zaraz eksploduje.
Inia, dobrze, ze udalo Ci sie rozpalic w piecu :ico_brawa_01:

Kocura Bura, to fajnie, ze udalo sie ciasto :-) smaka narobilas mi ,pewnie jutro bede murzynka robila, bo uwielbiam, ostatnio jak zrobilam to cala tortownice sama zjadlam :-D

No nic lece do juterka, zycze milej i spokojnej nocki :-)

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

25 mar 2011, 21:48

Izabela ja z truskawkami jeszcze się wstrzymuję jak dla mnie są jeszcze chemiczne
wolę winogronko narazie :ico_oczko:
słodkich snów :ico_oczko:

Kocura ja lubię taka na słodko :ico_oczko: to chyba ten powiew wiosny bo zawsze
na wiosnę lepiej smakuje.

Inia wiesz no ja też robiłam to co musiałam tylko przez ten remont trzeba
było wszystko posprzątać, a że energia dopisywała no to szkoda było siedzieć na
tyłku :ico_oczko:
Dobrze, że w ciepełku siedzicie :ico_sorki:
A co do remontu to robi go jeden facio i tak jakoś się ociąga :ico_puknij:

[ Dodano: 2011-03-25, 20:49 ]
Dobrej nocy Pati

Awatar użytkownika
inia1985

26 mar 2011, 08:13

Witam weekendowo :ico_kawa:

bo leb mi peka, zle sie czuje
oby dziś było lepiej :ico_sorki:
A co do remontu to robi go jeden facio i tak jakoś się ociąga :ico_puknij:
w weekend pewnie nic nie będzie robił, ale w przyszłym tyg. to już na pewno skończy i z głowy :-)

Nocka ok, Wiki ładnie spała, tylko pobudka o 5-tej, bo mama wstała i się do Wrocławia szykowała (a kuchnię mamy zaraz koło naszego pokoju) :ico_noniewiem: Jest jeden plus tego wszystkiego, weekend na pewno będzie spokojny, bez kłótni i czepiania się :ico_sorki: No i to ostatni weekend bez męża :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2011, 09:03

:ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: weekendowa
no właśnie widziałam ulotkę, myślisz,że zjadliwe będę te truskawki? Ja się raz nacięłam na jakieś nniesmaczne i teraz czekam na sezon.
ostatnio kupiłam, pachną bardzo truskawkowo, a smak w skali 1-10 daje takie słabe 5.
wszystkie imiona, które wybraliście mnie się podobają A mdłości muszą w końcu minąć, jeszcze tylko chwila
dziękuję bardzo za pocieszenie z mdłościami

Za jakies 2 godziny zbieram sie do tego kauflandu, znów będzie szał, a wczoraj nawet nie mogłam sie wykąpać, bo zatarła się nam głowica w bateri /od ciepłej wody/ pod prysznicem i pluskałam się w umywalce, jeszcze musze baterie prysznicową kupić dziś :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2011, 09:05

Dzien dobry :ico_ciezarowka:

my juz na nogach od 7.30, maly spal od 2 w nocy z nami, plakal pewnie cos mu sie przysnilo i powiedzial, ze chce do nas.

Zaraz bedziemy jedli sniadanko i na zakupki sie wybieramy.
Pogoda sie popsula, dzis ma padac, jest pochmurno i sie schlodzilo, buuuuuu, szkoda,a myslalam, ze pogrilujemy :ico_placzek:
oby dziś było lepiej :ico_sorki:
dzieki, juz jest lepiej :-)
to ostatni weekend bez męża :-D
oj, wyjezdza gdzies???

Co do wozkow to ja mam po Erysiu, czerwony z firmy ABC Design Rodeo, jest bardzo fajny, trojkowiec i bylam z niego bardzo zadowolona, nie jest ciezki, tylko spacerowka nie jest taka fajna bo nie rozklada sie na lezaco tylko na pol wiec jak juz nie bedzie potrzebna to sprzedam wozek a kupie tylko spacerowke.

Izus nie wiem czy byloby dobrze, musialabys przymierzyc zobaczyc czy bedzie ok

Co do truskawek to ja uwielbiam, w ciazy z Erikiem to wsuwalam jak oszalala, synek moj nie lubi, nie smakuja mu, czekam na sezon wtedy sie najem za wszystkie czasy :-D

No nic lece robic sniadanko i polecimy na zakupki. Potem czeka mnie prasowanie, bo tak odkladalam, ze nazbieralo sie tego tyle, ze bede chyba przez tydzien prasowala, a ja tak nie lubie tego robic wiec zyczcie mi powodzenia :-D

Wpadne pozniej,milej sobotki laseczki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2011, 10:10

ja biorę się za sprzątanie klatki moim szczurkom, bo ogarnął ich szał i potargali wszystki gazetki z hiperów jakie mili w klatce. :ico_szoking: i dom muszę gruntownie wysprzątać :-)

Awatar użytkownika
inia1985

26 mar 2011, 10:16

smak w skali 1-10 daje takie słabe 5
no widzisz, lepiej poczekać na sezon

Pati85, szkoda, że Wam pogoda plany pokrzyżowała :ico_noniewiem:
oj, wyjezdza gdzies???
wraca :-D już na dobre, więc za tydzień już będę z nim :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”