markotka, tak, fenoterol 5 mg, mam brac 3 x po 0,5 tabletki czyli jak to powiedzial - najmniejsza dawke, patrze teraz na te tabletki i cala gubi mi sie w rece a jak to malenstwo na pol podzielic
Ciesze sie ze z Twoja mama juz dobrze i
Motylek, ze z Twoja tez
dziekuje dziewczyny za wsparcie i zyczenia zdrowia
Murchinson, w sumie poltorej tygodnia bo lekarz sugruje sie terminem z okresu wiec niby jest ok, ale ja myslalam ze moze za 2 tyg bedzie juz po wszystkim. A z drugiej strony bedziemy mieli jeszcze z R tydzien zeby nacieszyc sie soba
Teraz jestem u swoich rodzicow, a oni wracaja w nocy z pracy. Pojutrze wraca juz moja siostra wiec i na ten czas ktos ze mna bedzie. Ale dzis i jutro do 2 w nocy jestem sama
Emilia,
dla Antosi, spora dziewczynka, i dobrze ze z Toba wszystko w najlepzym porzadku
Moj Filip to ma czkawki srednio 6 razy dziennie. Nieraz przebudze sie o 5 a on mi tam juz podskakuje, czasem ja juz jestem zmeczona tym ale jak da niego to dobre niech cwiczy. Mimo ze jest glowka w gorze tez drgania czuje na dole
Ide sie polozyc, jestem padnieta po dni pelnym wrazen, jeszcze wyzylam sie na R przez telefon, tak jakby jemu bylo latwo ze tam musi siedziec, jeszcze w takim nie bardzo towarzystwie. Dobrze ze juz za poltorej tygodnia bedzie z nami