Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2011, 19:13

aniawlkp86, :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: miłego wieczorku. A ja nie wiem co ze sobą zrobić jak Filip tak wcześnie poszedł spać :ico_noniewiem:

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku

29 mar 2011, 19:31

hej dziewczyny

pozniej doczytam co napisalyscie, chcialam Wam tylko dac znac ze dopisuje sie do klubu lezacych. Przed chwila wrocilam z usg a od rana mam skurcze co godzina, poltorej i malo mnie nie zostawil na oddziale. Obiecalam ze bede lezec w domu i sie oszczedzac, dostalam tabletki na zmniejszenie skurczow ale podobno wywoluja kolatanie serca i sie troche boje.

W czwartek mam wizyte normalna wiec tez dlatego moglam wyjsc dzisiaj do domu bo w miare moze mi to kontrolowac na biezaco. CC bedzie prawdopodobnie 19.04 bo od 13 on jest na nartach i wraca do pracy dopiero 18 a ze we wtorki ma dyzury to jak mi zrobi ciecie rano cala dobe moze pozniej dogladac. Tylko ze swieta w szpitalu to mi potwierdzil ale coz sa rzeczy wazne i wazniejsze.

A Filipek wazy 2488 g i termin z usg wyszedl na 22.04. Ale badanie bylo niestety w trakcie skurczu co podobno moze zmieniac termin.

To tyle u mnie jak doczytam co popisalyscie to poodpisuje :-)

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

29 mar 2011, 19:47

Patrycja leż i trzymamy mocno kciuki by nie było wcześniejszego rozpakowywania i skurcze minęły.
Może jednak wypuszczą Was na święta-jak wszystko będzie dobrze to po co trzymać. A tak swoją drogą to niewiele wcześniej przywitacie Filipka na świecie.
:ico_brawa_01: dla synka że zdrowo rośnie.
Ktoś jest z Tobą w domu, tak na wszelki wypadek?

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2011, 19:48

patrycja_g, w takim razie leż i uważaj na siebie :ico_sorki: Obyś dotrwała do 19.04 :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2011, 19:49

patrycja_g, dobrze, że dzidzia rośnie i zdrowa, nio i współczuję leżenia! Nie wiem co to na tym naszym wątku się dzieje :ico_szoking: odpoczywaj dużo kochana, może przynajmniej teście Ci troszkę odpuszczą :-) A tą cesarką się nie przejmuj, może szybko Cię wypuszczą! Żeby tylko nic wcześniej nie zaczęło się dziać!

Emiliacieszę się, że u Ciebie też wszystko dobrze, a Tosia to duża dziewczynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ale mi narobiłyście ochoty na lody Grycana- uwielbiam!!!!!!!!a na lody sorbetowe też od kilku dni mam chęć! Jutro zkupię

A my właśnie czekamy na pizze :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2011, 20:03

Koroneczka, smacznego :ico_haha_02:

Ja się chyba też oddalę, obejrzę sobie meczyk z mężem :-)

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2011, 20:47

mój mąż właśnie ogląda mecz, to ja posiedzę przy kompie :ico_oczko:

Patrycja i Ty leżąca? :ico_szoking: pewnie Fenoterol dostałaś na skurcze? Mnie lekarz też straszył, że będzie mi serce kołatało, a miałam tylko trzęsące się ręce, czułam się trochę jak narkoman na głodzie :ico_haha_01: teraz też czasami się trzęsą, ale już tego nie zauważam :ico_oczko: obyś dotrwała do 19 :ico_sorki:

Koroneczka ny wczoraj pożarliśmy pizzę na kolację :ico_wstydzioch: a dzisiaj lody :ico_wstydzioch:

Emilia a czemu mi się ubzdurało, że kupiłaś 2 podgrzewacze? :ico_noniewiem: A Tosia jaka już duża dziewczynka :ico_brawa_01:

Murchinson a to ciekawe, że Mateuszek ma czkawkę zawsze o tej samej godzinie :-D

Ania dzięki za przepis :-D moja teściowa robi jednowarstwowe z mleczka w puszce i galaretki, i nazywa je leguminą :ico_oczko:

Motylek oby Filipek nie obudził się o 3:00 nad ranem wyspany :ico_oczko:

askra
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2011, 20:53

Nie wiem co to na tym naszym wątku się dzieje :ico_szoking:
przyznam ze czasem mi sie zdarza poczytac co tam u majowek i czerwcowek :ico_oczko:
i czasem az sie zastanawiam kiedy ja uslysze od lekarza, ze tez cos jest nie tak...jakies pechowe te miesiace!! :ico_noniewiem:
wspolczuje dziewczyny! i zycze jednak doczekania do terminow, w ktorych maluszki beda naprawde gotowe do wyjscia!

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

29 mar 2011, 21:04

Murchinson a to ciekawe, że Mateuszek ma czkawkę zawsze o tej samej godzinie :-D
Bo on to ma chyba od samego początku stałe godziny swojej aktywności (z +/- do 20 min.).

patrycja_g

29 mar 2011, 21:12

markotka, tak, fenoterol 5 mg, mam brac 3 x po 0,5 tabletki czyli jak to powiedzial - najmniejsza dawke, patrze teraz na te tabletki i cala gubi mi sie w rece a jak to malenstwo na pol podzielic :ico_szoking:
Ciesze sie ze z Twoja mama juz dobrze i Motylek, ze z Twoja tez

dziekuje dziewczyny za wsparcie i zyczenia zdrowia :-)

Murchinson, w sumie poltorej tygodnia bo lekarz sugruje sie terminem z okresu wiec niby jest ok, ale ja myslalam ze moze za 2 tyg bedzie juz po wszystkim. A z drugiej strony bedziemy mieli jeszcze z R tydzien zeby nacieszyc sie soba :-)
Teraz jestem u swoich rodzicow, a oni wracaja w nocy z pracy. Pojutrze wraca juz moja siostra wiec i na ten czas ktos ze mna bedzie. Ale dzis i jutro do 2 w nocy jestem sama

Emilia, :ico_brawa_01: dla Antosi, spora dziewczynka, i dobrze ze z Toba wszystko w najlepzym porzadku :-)

Moj Filip to ma czkawki srednio 6 razy dziennie. Nieraz przebudze sie o 5 a on mi tam juz podskakuje, czasem ja juz jestem zmeczona tym ale jak da niego to dobre niech cwiczy. Mimo ze jest glowka w gorze tez drgania czuje na dole

Ide sie polozyc, jestem padnieta po dni pelnym wrazen, jeszcze wyzylam sie na R przez telefon, tak jakby jemu bylo latwo ze tam musi siedziec, jeszcze w takim nie bardzo towarzystwie. Dobrze ze juz za poltorej tygodnia bedzie z nami :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”