Kupiłam sobie nowe witaminy dla ciężarówek z omega3 (DHA) Pharmaton i pachną jak rozwielitka dla ryb

duzo lepsza od poprzedniej, dzieki, pewnie dlatego, ze poprzedniej nocy nie spalam teraz odsypialam i dodatkowo napilam sie przed snem melisy - lekarz mowil, ze pokojnie moge sie wieczorkiem napic na lepszy senemilia7895, a jak dzisiejsza noc?
widac, ze macie swietny plac zabaw, my mozemy o takim pomarzycA to pierwszy od dawna Filipka samodzielny zjazd ze zjeżdżalni
Na ten plac zabaw mam spory kawałek, kiedyś na każdym kroku były chociaz jakieś huśtawki czy piaskownica a teraz wszystko to zlikwidowali. A nawet nie mam gdzie wyjść z Filipkiem żeby w piłkę pograć tylko muszę iść na plac zabaw a nie zawsze mam tyle czasu. Na naszym podwórku parkują samochody i skutery a do okoła na osiedlach albo są odgrodzone albo też zrobili sobie parkink że strach dziecko z piłką puścić. Trawniki wszystkie obsrane, kupa na kupie. Masakrawidac, ze macie swietny plac zabaw, my mozemy o takim pomarzyc
Zbudziłam się o 3.30 wyspana i wypoczęta. Zasnąć nie mogłam do 5 ale trochę poleżałam i posłuchałam treli ptaków, aż miło się robi o tej porze roku. My mamy tu niedaleko park, lasek i sporo ogródków działkowych więc czasami czujemy się jak na wsi-szczególnie latem jak nas te ptasie trele potrafią obudzić.Murchinson, ojej a co Ty tak po nocy siedzisz? Nie mogłaś spać?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość