Ale dużo pisałyście !!
Karolina1980,
Dawać te nóżki przez to że byłam akrobatkę to moja noga mimo ciąży i brzucha nadal podnosi się do ucha więc ja się nie schylam bo mnie boli kręgosłup
kobieto zawstydzasz mnie!!! Ja kurde jestem teraz tak mało elastyczna że już chodze jak kaczka, a co bedzie później!! Jak wchodzę do wanny to musze na stołeczek, taki mały stawać bo nie podniosę wysoko nogi!!
tosia daj znać jak tam mężowaty się spisał no i jak smakowało!! Ja robiłam w sobotę i dałam troche za mało przypraw i czosnku, bo moja karmiąca siostra była więc bylo troche zbyt delikatne jak na mój gust. A jak u Ciebie??
ladybird23 ciągle czekam na wieści w sprawie firanki. A co do kosztów to bardzo mnie ucieszyła cena bo kilka dni wcześniej wypatrzyłam w innym sklepie ładną, ale nie do końca w moim guście(zbyt poważna jak do wykwintnego salony) no i tam bylo 38 zł za metr, a ta co tak mnie ujęła tylko 29 zł za metr!!! Takze robociznę tj. listwy, lamówki i ozdobnik zasłaniajhący żabki bedę mieć już jakby za darmo!! O ile bedzie przywiezione do sklepu!!
beti tówj opis dnia sprzed ciąży, idealnego mnie urzekł!!!
Spać długo, wstać zamówić pizze, zjeść, znów pójśc do łóżeczka itd!! Bosko!!!!!
Malinkax33 jak na tak młodą osobę to masz niezlą szkołę życia!!! Dobrze ze kochacie się z mężem bo gdybys sama zostala z wszystkim to dopiero by było!! Życzę Ci zeby Liwcia dawała Ci zawsze dużo siły i pewności siebie!!
A sytuacja w Twojej szkole to normalnie jak z filmu, tutaj mdlejesz, z torby wysuwa sie test ciążowy, wszyscy zamierają!!
Ale jak widac samo życie!!! Trzymaj się kochana!!!!!
Lecę kończyc robić spagetti!!!