Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2011, 20:32

hej

Ale naklikałyście :-)

U nas ok. korzystamy ze ślicznej pogody i dużo na polku siedzimy.

Jutro Pola idzie 1 dzień do przedszkola, a ja w nerwach:ico_olaboga:, ciekawe co ta moja córa wymyśli :-) .

W ogóle strasznie męczy ja kaszel, katar też jej się wlecze od 2 tyg. ale innych objawów brak, mam nadzieję, że nic złego z tego nie wyniknie.

Ja dziś po badaniach, hemoglobina mi wzrosla :ico_brawa_01: , może gin każe odstawić żelazo :ico_sorki: . Jutro wizyta nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć co u malutkiej :-)
W ogóle strasznie ruchliwa dziś, jak jechałam autem, to mi niezłe kopy serwowała :-)

Mąż idzie na squasha, a ja pewnie depilację zrobić :-)

markotka poproszę o filmik o oddychaniu :ico_sorki:

murchinson współczuję bólów, oby to nie była rwa kulszowa (mój tata miał-przewalone) może synek na cos uciska :ico_sorki:

Murchinson

01 kwie 2011, 06:49

Witam,
to chyba jednak nie rwa bo całą noc przespałam i teraz właściwie nie boli :ico_brawa_01: tylko tak ćmi, co za ulga. Zastosowałam najgorszą z możliwych metod, tzn wszystko na raz i masaż stóp, i leżenie na podłodze i wygrzewanie. No i jeszcze przypomniał sobie jak gin mi mówiła, żeby oprzeć ręce na ścinę/wielką piłką i pochylić się do przodu by brzuch swobodnie sobie powisiał to wtedy jeśli dziecko uciska to powinno się przesunąć i ból odpuści. Nie wiem co pomogło ale póki co nie boli :064: Więc chyba to mały uciska ale jak jutro będę na badaniach to zapytam o neurologa i niech sprawdzi.
Co do pozycji spania to ja już dawno spie właściwie na boku, ostatnio prawie cały czas na prawym bo z lewej Mateusz ma głowę i jak tylko się położę to zaraz dostaję salwę kopniaków bo niewygodnie :ico_oczko: Och, ten mój mały łobuz.
Od dziś rusza spis powszechny i mój D stwierdził, że wypełnimy w maju to zawyżymy statystykę dot. dzieci :ico_oczko:
Ja dziś na 12 na kontrolę do zębologa, brrr.

Uważajcie dzisiaj bo 1 kwietnia mamy.
Miłego dnia dziewczyny.

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 07:05

Murchinson, cieszę się że nic już nie boli :ico_brawa_01: ale na wszelki wypadek uważaj :ico_sorki:

NOWA, to daj znać jak sobie Pola poradziła pierwszy dzień w przedszkolu :-) Mój Filipek będzie w takim samym wieku jak pójdzie pierwszy raz. A dziś pewnie tylko do obiadku zostaje, czy na cały dzień?

Ja dziś idę kupić Filipkowi buciki wiosenne i może sobie jakieś wygodne dolatania bo na taką pogodę mam tylko takie trampkowate a reszta na wysokim obcasie. Trampki nie do wszystkiego założę a obcasików nie założę wcale jak narazie :ico_oczko: Potem idę do mamy usmążę jej naleśniki bo ma ochotę i pomidorową jej ugotuję. A w ogóle moja mama była wczoraj na pierwszym spacerze na wózku :ico_brawa_01: I coraz lepiej się czuje :ico_brawa_01: Nawet sama przez chwile stała bez podpierania :ico_brawa_01:

Murchinson

01 kwie 2011, 07:29

I coraz lepiej się czuje :ico_brawa_01: Nawet sama przez chwile stała bez podpierania :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tzn że leczenie pomaga, super!

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 08:23

Motylek22, super wiadomości! Dobrze, że mama wraca do zdrowia! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

NOWA, pewnie się denerwujesz co tam Twoja Pola wyprawia w tym przedszkolu :-) daj znać jak sobie poradziła, nio i czekamy na wieści po wizycie :-)

Murchinson, ojj jak dobrze, że już mniej boli. Widocznie Mateuszek gdzieś uciskał, ale odpuścił- grzeczny chłopiec :-) Mój też się strasznie niecierpliwi jak położę się nie po jego myśli :ico_haha_01: A te kopniaczki coraz silniejsze :ico_szoking:

Jem śniadanko i oglądam DDTvn. Nie wiem co tu dzisiaj robić, jaki obiad i w ogóle :ico_sorki:

Murchinson

01 kwie 2011, 08:34

oglądam DDTvn. Nie wiem co tu dzisiaj robić, jaki obiad i w ogóle :ico_sorki:
Ja też. Na obiad ja mam zapiekankę warzywna, a D chce kotlety sojowe.

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 08:46

Dziękuję dziewczyny :-) też się bardzo cieszę bo widać że idzie ku lepszemu :ico_brawa_01:

Ja mam dziś ogórkową i zapiekankę makaronową z kurczakiem i brokułami w sosie czosnkowym :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 08:52

czesc

Motylek22, ciesze sie ze u mamy lepiej :ico_brawa_01:

ja na obiad mam mielone od wczoraj

lece robic sniadanko

milego dnia

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 08:53

Dzień zapiekankowy dzisiaj :-) :-)
Ja jeszcze nie wiem co zrobię- muszę przegląd lodówki zrobić:P:P:P:P:P

Mamy t :-) kiego znajomego fotografa, który zaproponował, że może nam za parę groszy zrobić sesje z brzuszkiem :-) Co o tym myślicie?

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 08:58

Co o tym myślicie?
ja mysle, ze to bardzo fajny pomysl, swietna pamiatka :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”