Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 08:16

Witam Kochane moje z poranną :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

I stawiam olbryzmiego :ico_tort: o smaku pieczonej kielbasy z ogniska za 4 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Skulałam się właśnie z łózka i podgrzewam sobie karpia na śniadanie. :ico_brawa_01:

Rozpadało sie u mnie na całego, zimno, ponuro wiec nigdzie nie wychodzę, tym bardziej że gdzieś sie zaziębilam i psikam jak wariat co chwilę :-D

wieczorem wybieram sie do znajomych, musze troszke wyjść do ludzi bo zdziczeje w domu, dobrze że siedze teraz z M bo ma urlop.
Kocura Bura, wazyłam się wczoraj waga pokazywała inną wagę, dziś rano też się wazyłam i mam 1,5kg mniej. i obrączke też musiałam zdjąć bo mnie piła w paluszki. :ico_szoking: może faktycznie wode w organiźmie Ci wstrzymało i temu waga skoczyła. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 08:18

ależ smaki robicie :ico_olaboga: ja mam w zamrażalniku pierogi z truskawkami hehe chyba sobie ugotuje :-D
Maja wczoraj smak miała na winogronko :ico_szoking: zjadła calutką kisc :ico_szoking: kupiłam takie słodkie, świeże pyszniutkie, bez pestek :ico_brawa_01: normalnie wpychala do buzi, a nie zawsze lubiła :ico_nienie: więc sie ciesze ze znów coś posmakowało

[ Dodano: 2011-04-01, 08:21 ]
izabelllla123, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja też zakichana :/ z Mają się kurujemy :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-04-01, 08:42 ]
elibell zauważyłam ze mamy podobne zdanie na pewne tematy :ico_oczko:
a co do wątku o paleniu- musisz przywyknąć do tego ze nie zawsze mozna tu wyrazic swoje zdanie :ico_nienie: tutaj moderator jest Bogiem, jeśli stwierdzi ze czegoś nie wolno to mod ma zawsze racje, nie liczy sie Twoje zdanie a juz tym bardziej to ze chcesz sie nim podizleić, bo masz siedzieć cicho tylko dlatego ze komuś to nie pasuje :ico_noniewiem:
zauważ że tu często można podyskutowac na przerózne tematy, ale wystarczy ze ktoś poczuje sie urażony i już wybucha afera, zamaist rozwiązać konflikt dyskusją -zamyka sie tematy, dodaje ostrzezenia itp :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 08:48

zjadła calutką kisc kupiłam takie słodkie, świeże pyszniutkie, bez pestek normalnie wpychala do buzi, a nie zawsze lubiła więc sie ciesze ze znów coś posmakowało
to dobrze że wcina owoce, winogron tym bardziej zdrowy jest, ma dużo witamin a teraz pogoda różna jak to w marcu, to witaminki jak najbardziej się jej przydadzą :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 08:53

to dobrze że wcina owoce, winogron tym bardziej zdrowy jest, ma dużo witamin a teraz pogoda różna jak to w marcu, to witaminki jak najbardziej się jej przydadzą :-D
oj tak, codziennie daje Majci owocki, ale nie zawsze ma na nie ochote, na pierwszym miejscu nadal jabłuszko, gruszka, potem mandarynki i pomarańczki
czekamy na truskawki i maliny z utęsknieniem :ico_sorki:
no ale winogronek nie chciała kiedyś jesć :ico_haha_01:
hehe

ide dziś na zakupki do biedronki, musze kupic mleczko Majci :ico_oczko:

[ Dodano: 2011-04-01, 08:54 ]
izabelllla123, a jak mdłości? przeszły troszke?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 08:55

a co do wątku o paleniu- musisz przywyknąć do tego ze nie zawsze mozna tu wyrazic swoje zdanie
podczytuję sobie też ten watek bo ja bylam nalogowym palaczem ale rzucilam palenie 1 grudnia jak podjęliśmy z mężem decyzje o tym że chcemy mieć dziecko. Teraz nawet dym mnie drażni, co jest wspaniałe u mnie w ciąży.
zauważ że tu często można podyskutowac na przerózne tematy, ale wystarczy ze ktoś poczuje sie urażony i już wybucha afera
znam to z autopsji, masakra zamiast na spokojnie sobie wytłumaczyć, wszyscy drą koty. :ico_szoking: Poki co ja chyba nikogo nie wnerwilam , czasem mam ochotę coś napisać, ale ugryze się w język i zostawiam to dla siebie. :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-04-01, 08:57 ]
a jak mdłości? przeszły troszke?
miałam ostatnio takie wrażenie, ale chyba mi sie zdawało, bo znów mam to samo, teraz jak biorę ten lokomotiv czy aviomarin, ciut lepiej, ale po aviomarinie spanie mnie bierze strasznie.
czekamy na truskawki i maliny z utęsknieniem
ja tez juz czekam na truskaweczki i arbuza, ten owoc moglabym jeść zawsze, pyszniusi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:01

ech, no ale wązne ze ci troszke pomagają te środki :ico_sorki: jeszcze troszke :ico_sorki:

Maja snuje sie po domu, jakos zabawy sobie znaleźć nie umie, ide do niej na chwilkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 09:03

ech, no ale wązne ze ci troszke pomagają te środki jeszcze troszke
najśmieszniejsze jest to że chyba bedzie mi tych mdlosci brakowało, jak walczę z nimi od prawie 9 tygodni, wstane któregoś dnia rano a tu nic, zero........przyzwyczaiłam sie do nich, utrudniaja zycie jak nie wiem, ale zawsze jak mnie mdli wiem że to dzidziusia sprawka :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:08

izabelllla123, niedługo da ci popalić inaczej, kopniaczkami w pecherz :ico_haha_01:
ja w poprzedniej ciaży czułam bąble w 17 tygodniu jakos, a teraz juz czuje i wczoraj znów dzidzia buszowała po brzuszku
lada chwila bedą kopniaki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 09:11

Ja pisałam kiedyś że czułam bąbelki, takie laskotanie.... ale mój gin powiedział mi że nie ma szans, ze teraz coś czuję :ico_szoking: że to pewnie jelitka wariują bo jem dużo kiszonych i kwaśnych rzeczy :-D kurcze chciałabym juz cos poczuć.

No a z pęcherzem to mam z 15 posiedzień na dobę, ale to podobno normalne

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 kwie 2011, 09:13

odkryłam tajemnice smęcenia Majki- ochota na monte :ico_oczko:
napadłą na lodówke z łyżeczką i teraz szama :ico_haha_01:

[ Dodano: 2011-04-01, 09:19 ]
Ja pisałam kiedyś że czułam bąbelki, takie laskotanie.... ale mój gin powiedział mi że nie ma szans, ze teraz coś czuję :ico_szoking: że to pewnie jelitka wariują bo jem dużo kiszonych i kwaśnych rzeczy :-D kurcze chciałabym juz cos poczuć.
moja gin też wtedy tak mi móiwła ze to nie bąble od dziecka :ico_nienie:
ale teraz jak to już jest moja druga ciaza to wiem co czuje, wtedy nie wiedziałam
delikatne łaskotania i bąble na pewno od dziecka, przecież ono ma już ponad 6cm to można je poczuc, wiadomo ze to nie kopniak ale czuje ze to dzidzia :ico_oczko:

kopniaczki podobno pierworódki wyczuwają w okolicach 20 tygodnia
ja wyczułam w 19 tygodniu, dostałam pierwszego kopniaka na urodziny od Majki
a mówia ze kobiety w drugiej ciazy czują wczesniej bo już wiedzą ze to dziecko a nie jelita łatwiej im odróznic :ico_oczko:

[ Dodano: 2011-04-01, 09:19 ]
acha, u mnie jakieś 4 tygodnie po babelkach był kopniak :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”