Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 12:34

my tez frytki do rybki i ogóry
ja chyba z jajkiem sadzonym i maslanka zjem, wiem że zgagi dostane ale nie umię sie oprzeć tej pięknej, zimnej, mrągowskiej maslaneczce...... :-D

elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 13:51

A powiedzcie, gdzie Wy się tak kłócicie, co to za temat???
Bo bym poczytała o co kaman :ico_oczko:

kłótnia tego nie można nazwać, bo nawet podyskutować nie wolno bo chyba wymiana zdań dla niektórych to już problem, no ale cóż są ludzie i ludzie, ja czekam wciaz na przeprosiny i nadal ich nie widzę więc niestety musze powiedzieć, że wytykać punkty regulaminu bezpodstawnie to kazdy potrafi ale by samemu się do nich stosowac to niestety nie:) śmieszy mnie to, ale skoro ktos tak gra to ja też, bo inaczej jak grą tego nie nazwę, tylko dlatego, że od lat siedzi na forum i ma pod nickiem napis moderator

powinna być jeszcze księga skarg, gdzie można napisać o tym.

ale wy tu o pysznościach ciągle piszecie, widać że ciężarne hihihi, ja włąsnie wciełam dużą puszkę grejfruta, ale pychota taki kwaśny:):):)

i zabieram się za chwile za robienie faworków, póki moje małe poszło spać - jak zwykle zasnęła pod drzwiami, czy ona się tego oduczy kiedyś, i to tylko w południe tak, wieczorem ładnie kładzie się spać do łóżka i już z niego nie wychodzi do rana:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 14:29

ale wy tu o pysznościach ciągle piszecie, widać że ciężarne hihihi, ja włąsnie wciełam dużą puszkę grejfruta, ale pychota taki kwaśny:):):)
mi tez grejfruty podchodza strasznie, szcególnie te soki z fortuny bez cukru z białych grejfrutów.

Wyczytałam wogóle że moje mdłosci mogą być spowodowane tabletkami które biorę ten zbiór witamin kwasu foliowego i reszty........... polecany jest elevit na poczatek a od 17 tygodnia dowolnie..... ciekawe

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 14:40

Hej laseczki :-D

Ale naklikałyście :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
U mnie koleżanka była i musiałyśmy się pożegnać bo dopiero za jakieś 3mce się zobaczmy :ico_placzek:
Bo ona do PL na tyle jedzie, do ślubu szykować.
Niestety nie pojedziemy do nich na ślub bo nie wpuszcza mnie raczej do samolotu.
Dostaną prezent jak wrócą :-D :ico_sorki:

Wczoraj padłąm szybciutko bo sprzątanie całęgo domku a później jeszcze pierogi robiłam
pierwszy raz :-D wyszły świetne, nadzienie pieczarki, cebulka białko jajka i bekon.
Mojemu bardzo smakowało mnie też ale ze zgagą się później męczyłam :ico_szoking:

Małę się dziś rozpycha niesamowicie :ico_szoking:
Z Elizą nie czułąm żadnych bąbli tylko w 16tyg. od razu kopniaki :ico_oczko: No i
została jej ta nad aktywność :-D
A teraz najpierw rozpychania i dopiero kopniaki.

Izuś fajnie, że Mai tak smakowało winogronko :ico_sorki:
Teraz to te owoce super są więc jak najwięcej niech dzieciaczki jedzą :ico_sorki:
A Haker przecudny :ico_brawa_01: tylko miziać i całować :ico_brawa_01:
Jak mnie się marzy psiaczek :ico_sorki:

Elibell ja już zauważyłam, że czasem lepiej się ugryźć w język i nie wdawać się
w rozmowę :ico_nienie:
Więc generalnie to jest jedyny wątek otwarty na którym piszę, a reszta zamknięta.

Izabela ja niby już z mdłościami się nie męczę a czasem złapie mnie na wymioty
:ico_puknij:
Maślaneczka mówisz :ico_oczko:

Kocura ja nie wiem tylko w PL tak powariowali z tymi cenami cukru :ico_puknij:
Tutaj w UK cisza i spokój, cukier kosztuje zazwyczaj ok. 0,80f. więc nie wiele.
I nic w górę nie poszedł.

Inia miłego mieszkania na nowym :ico_sorki:
No i wiadomo za mężem stęskniona to szaleństwo będzie :ico_brawa_01:
I uważaj na siebie nie przesadzaj z dzwiganiem :ico_sorki:

Pati jak tam Twoje prasowanie? Ja mojego nie ruszyłam :ico_wstydzioch: :ico_oczko:

Nie wiem czy zapomniałam o czymś :ico_wstydzioch:

elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 15:09

Kocura ja nie wiem tylko w PL tak powariowali z tymi cenami cukru
Tutaj w UK cisza i spokój, cukier kosztuje zazwyczaj ok. 0,80f. więc nie wiele.
I nic w górę nie poszedł.
ja już się śmieję, że paczki żywnościowe z polskim jedzeniem będę robić, bo tutaj wiele produktów polskich jest o wiele wiele taniej jak w samej polsce, ale nie pytajcie mnie dlaczego, bo nadal nie mam pojęcia:) jak mój tata był ostatnio i pojechaliśmy do polskiego sklepu to nie chciał wierzyć w ceny.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 15:17

Elibell dokładnie :ico_sorki: nie mam pojęcia jak to się dzieje :ico_puknij:
A poza Londynem to ponoć jeszcze taniej :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 15:22

no to zapraszam na kawę i faworki, tyle mi tego wyszło, że nie wiem kiedy my to zjemy, choć mąż pewno będzie zadowolony:):):)

[ Dodano: 2011-04-01, 15:24 ]
Kinga_łódź, na pewno taniej, Londyn jednak wielkie miasto, i zawsze w większych miastach jest drożej. Nawet masz wynajem domu, moja koleżanka za 600 funtów miała kawalerke malutką, a my mamy dom z ogrodem, 3 sypialnie za 525, no i fakt faktem troszke do centrum mamy więc osiedla dalej od centrum też tańsze, ale to i w Londynie pewno tak jest jak w kazdym innym kraju, w PL też, ceny mieszkań w stolicy a np w zachodniopomorskim

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 15:32

Elibell lece do Ciebie na te faworki :-D :-D :-D
Jeszcze jak piszesz, że masz dużo :ico_brawa_01:
No Londyn jest dość drogi :ico_noniewiem:
My za mieszkanie salon,jedna sypialnia, kuchnia, łazienka i ogromny ogród płacimy 725f. to jeszcze nie tak dużo :ico_sorki:
To jest trzecie nasze mieszkanie.
Pierwsze było strasznie drogie bo sam czynsz 910f z rachunkami wychodziło ok.1200f
mieszkaliśmy tam tylko 4mce, kupe kasy pochłonęło :ico_olaboga: Fakt było ładne.
Jak sobie przypomnę to mnie głowa boli :ico_noniewiem:

elibell
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 15:53

:ico_szoking: jakie ceny niesamowite. i powiedzą, że w angli tak kolorowo nie, hehehehehe jak trzeba siebie i rodzinę utrzymac:)

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

01 kwie 2011, 16:24

Elibell mnie to zawsze najbardziej bawią komentarze ludzi którzy w życiu tu nie byli :ico_puknij: i wszystko wiedzą :ico_puknij:
Śmieją się z tych co pracują na "zmywaku", a przecież żadna praca nie hańbi :ico_nienie:
Ludzie z różnych powodów wyjechali. My nie jechaliśmy po pieniądze bo w PL
mieliśmy bardzo dobrze, własne mieszkanie, samochód, oszczędności żyliśmy normalnie.
Ale chcieliśmy spróbować czegoś innego, nowego.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”