Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

01 kwie 2011, 19:14

patrycja dziwna sytuacja z tym znieczuleniem, jeśli zzo ma być zagrożeniem dla Ciebie, to nie rozumiem dlaczego robia problemy, a jeszcze gadanie, ze komuś moze się uda :ico_olaboga: :ico_puknij:
A mi to przypomina sytuację u foniatry-dusić się pani będzie więc wtedy zrobią bez niczego cc, więc po co mi jakieś zaświadczenie.
Nowa :ico_brawa_01: dla Poli i malutkiej w brzuszku.

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 19:25

My już z pełnymi brzuszkami :-D Filipek śpi w łóżeczku.

Nowa super że Pola taka dzielna :ico_brawa_01: 6 godzin to chyba na leżakowanie się załapała. I co teraz będzie już chodziła? A mówi że się jej podobało w przedszkolu?
Wasza niunia chyba wagę ma idealną jak na ten czas :-)

W poniedziałek przyjeżdża łóżeczko piętrowe, ale mój mąż mi właśnie oświadczył że złoży je dopiero pod koniec Kwietnia, wtedy weźmie sobie tydzień wolnego i będzie też przerabiał szafę wnękową u Filipka bo z tyłu nie ma ścianki a ściana mokra się robi :ico_noniewiem: I trzeba coś z tym zrobić bo ubrania pleśnieją :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 kwie 2011, 19:45

Witam wieczornie!

mamaIzuni, dobrze, że siostra u mamy zostanie! Ale rzeczywiście co z maleństwem??

Nowa, super, że Mała rośnie i wszystko dobrze z brzuszkiem. No i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Poli że taka dzielna była!

ANiu, nie przejmuj się, może jakoś się to wszystko poukłada, że znajdą się jakieś niezaplanowane pieniążki :ico_sorki: :ico_sorki: Dobrze by było urodzić do 22 kwietnia- mów do brzuszka, może to coś da!

Markotka moja kuzynka pracuje w aptece stylowej. Ceny mają naprawdę super. Dzięki temu, że właściciel ma tych aptek już kilkanaście, albo nawet kilkadziesiąt ma bardzo dobre ceny na leki w hurtowniach. Można dużo zaoszczędzić. Poza tym promocje mają często.

A ja zaraz idę się kąpać- czyli jakieś 40 minut z życiorysu :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Mam jakąś dziwną nadwrażliwość na brzuchu pod piersiami. Skóra jakby pozbawiona czucia, szczypie i takie tam- już mnie to denerwuje. Nie wiem czy to od stanika się nie robi??
Macie też tak?

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

01 kwie 2011, 20:13

Chyba sie wsciekne skasowało mi całego posta, tereaz to tylko w skrocie wam napisze :-)

Witam sie :-) teraz jak zrobiło sie łądnie to nie mam czasu na neta ciagle siedze z małym na dworze wiec wybaczcie :-)

Miałam dzis wizyte i mam złe wyniki moczu jakies bakterie, wiec dostałam tabletki, musze je brac przez 5 dni i za tydzien znowu przyjsc na badanie.
Lekarz kazał mi odstawic fenoterol bo szyjka juz teraz bedzie sie sama szykowała do porodu wiec nie ma sensu tego zatrzymywac, głowka podobno ładnie sie układa do kanału rodnego, wiec zobaczymy jak bedzie :-D

Koroneczka, mnie tez tak szczypie pod piersiami, zwłaszcza pod prawa, nie wiem z czego to jest, ale miałam tak z Filipkiem i po porodzie przeszło.
Bol jest wkurzajacy taki szczypiacy, głownie jak siedze :ico_zly:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2011, 06:24

WItam się z rana :-D

Filipek wczoraj wcześnie poszedł spać, przed 19 to teraz obudził się po 6 :ico_oczko: No ale dziś planuję wybrać się do tesco, tam jest boti i może jakieś butki sobie kupię :-)

wiola85, bardzo dobrze że za miast na forum siedzisz na dworzu z Filipkiem :-)
Miałam dzis wizyte i mam złe wyniki moczu jakies bakterie, wiec dostałam tabletki, musze je brac przez 5 dni i za tydzien znowu przyjsc na badanie.
No to oby tabletki pomogły :ico_sorki: A niunio grzecznie się już do porodu układa, to super :ico_brawa_01:
Koroneczka, mnie tez tak szczypie pod piersiami, zwłaszcza pod prawa, nie wiem z czego to jest, ale miałam tak z Filipkiem i po porodzie przeszło.
Bol jest wkurzajacy taki szczypiacy, głownie jak siedze
To chyba z powodu dużego rozmiaru biustu :ico_oczko: :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2011, 09:11

witam :ico_kawa: :ico_kawa:

u mnie wcześniej padało,ale na razie spokój tylko pochmurno :ico_sorki:
na obiad na dzisiaj i jutro chyba bigosik zrobię,czekam na męża czy karkówkę kupi bo pojechał zatankować i jakąś część do auta kupić to i mięsko ma wziąć,bo tu na wiosce nie ma wieprzowinki :ico_noniewiem:
zakupy jeszcze muszę zrobić,posprzątać co nieco i może na podwórko pójdę z Hanią jak nie będzie padało :-)

nockę dzisiaj miałam okropną,spać nie mogłam-jak nie skurcze łydek,to bolało mnie dziwnie pod mostkiem,to mała mnie kopała jak leżałam na boku :ico_placzek: :ico_olaboga:

NOWA to Pola super zniosła pierwszy dzień w pkolu :ico_brawa_01: a mówiła coś czy jej się podobało? oczywiście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla maluszka

wiola85 oby tabletki pomogły :ico_sorki: no i ciekawe kiedy urodzisz skoro dzidziuś już się szykuje do kanału :-D

Motylek22 a od czego może się taka ściana mokra robić? lepiej niech mąż to szybko zrobi bo szkoda ubrań :ico_sorki:

Koroneczka dziekuję,pewnie się wszystko jakoś ułoży tylko ja się zaczynam stresować lekko,że wszystko na ostatnią chwilę będzie zrobione a ja tak nie lubię :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 kwie 2011, 09:51

Bol jest wkurzajacy taki szczypiacy, głownie jak siedze :ico_zly:
Dokładnie, mam tak samo!!! Strasznie nieprzyjemne uczucie, oby szybko przeszło :ico_sorki: Może rzeczywiście tak jak pisze Motylek, za duże cycuszki mamy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
zaczynam stresować lekko,że wszystko na ostatnią chwilę będzie zrobione a ja tak nie lubię :ico_sorki:
ja też nie lubię odkładać wszystkiego na ostatnią chwilę, ale czasem tak to niestety wychodzi!
Karkóweczkę robisz na obiad? Mniaaaam!
no i ciekawe kiedy urodzisz skoro dzidziuś już się szykuje do kanału :-D
Mój w takim położeniu jest od 31 tygodnia- stąd te skurcze! :ico_sorki: :ico_sorki: Nawet się lekarz zdziwił, że tak szybko! Nio ale jeszcze nie wychodzi, to najważniejsze :-)

U nas też pochmurno, ale niby od 12 ma już się przebijać słoneczko :-) Zobaczymy jak się ta prognoza sprawdzi

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2011, 10:01

Może rzeczywiście tak jak pisze Motylek, za duże cycuszki mamy :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja mam za duże,ale na szczęście mi nic nie dokucza :-D
Karkóweczkę robisz na obiad? Mniaaaam!
karkóweczka do bigosiku będzie :ico_oczko:

byłam na zakupach i na dworze tak fajnie ciepło mimo chmurek i prawie zero wiatru,więc po obiadku idę z Hanią na dwór :ico_brawa_01:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 kwie 2011, 10:02

czesc
wiola85 oby tabletki pomogły
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja nie mam dzis pomyslu na obiad, maz w pracy, bedzie ok 15

lece bo maly chce malowac farbkami

milego dnia

[ Dodano: 2011-04-02, 10:03 ]
byłam na zakupach i na dworze tak fajnie ciepło mimo chmurek i prawie zero wiatru,więc po obiadku idę z Hanią na dwór
a u nas teraz mzawka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

02 kwie 2011, 10:05

a u nas teraz mzawka :ico_noniewiem:
u mnie z rana troszkę kropiło ale teraz jest bardzo fajnie :-) może później sie u ciebie wypogodzi :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”