hejka:)
U mnie cisza....cisza.....i coraz blizej do punktu zeroo
a wy po ilu dnia po terminie macie sie zglosic do wywołania??
ja mam się zgłosić po 12 kwietnia na podjecie decyzji, bo wraca dopiero wtedy mój lekarz z urlopua wy po ilu dnia po terminie macie sie zglosic do wywołania??
u mnie po tygodniu.....Hej, ja również witam 2w1
Sejana, kurczę, to jakiś spisek chyba, żeby tak przyspieszać i dalej nic -_- Myśmy wczoraj z Mężem też baraszkowali w nocy i podobny skutek Tyle, że znowu rano mnie strasznie przeczyściło i jakoś apetytu brak
tabogucka, za nowe suwaczki :) Współczuję, że boli, nie wiem co doradzić, ale na pewno warto popróbować pozycji i może poduszka faktycznie
ja mam się zgłosić po 12 kwietnia na podjecie decyzji, bo wraca dopiero wtedy mój lekarz z urlopua wy po ilu dnia po terminie macie sie zglosic do wywołania??
tabogucka tak jak ci dziewczyny radzą,spróbuj karmić na leżąco,położcie się razem obok siebie na poduszce,czy w ogóle na czymś aby synek nie leżał całkiem na płasko i daj cyca do buzi na pewno będzie ci lżej niż na siedząco ja nie byłam po CC,ale jak karmiłam w domku to zawsze na leżąco bo można było od razu troszkę odpocząć
co do karmienia to ja karmie tak jak włąśnie pisała ania ,na leżąco ,tak mo najwygodniej a i odpocząc wtedy można
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: maximllCeap i 1 gość