Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

07 kwie 2011, 11:40

Ania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super brzuszek :-) pokaźny już :-)

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 kwie 2011, 11:54

Ania, sliczny brzuszek, opadl ci rzeczywiscie :ico_oczko:
R pewnie bedzie marzyl o prysznicu i spaniu, choc przytulania nie odpuszcze ale czegos wiecej to ja sie boje zeby sobie kolejnych skurczow nie wywolac bo do 10 jeszcze 2 dni :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2011, 12:06

ANiu brzuszek faktycznie masz nisko, ja mam na pewno wyżej. Może też później wkleję :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

07 kwie 2011, 12:19

dzięki dziewczyny :-)
musiałam pokazać bo sama nie byłam pewna czy opadł :ico_oczko: ale czuję,że jest niżej trochę i jakoś mi lżej się oddycha to musiał opaść :-D

lecę coś porobić bo jeszcze nic nie zrobiłam dzisiaj :ico_noniewiem: mąż sobie drzemie bo Hania mu w nocy spać nie dała...wstała na siku i on wstał do niej i jak zrobiła siusiu to jak go złapała za szyję to musiał się koło niej położyć i jak to ona stwierdziła "tato głaskaj mnie po włosach" i musiał póki nie usnęła :-D :-D już sobie wyobrażam co to będzie jak ja do szpitala pojadę,ona go na krok nie odstąpi i na pewno będą razem w łóżku spać :ico_haha_01:

do później :-)

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

07 kwie 2011, 12:26

aniawlkp86, śliczny brzusio :-D :ico_brawa_01:
Rzeczywiscie jest nisko, ale ty juz od poczatku miałas go nizej niz my wszystkie, wiec moze taki urok brzusia :-D

Ja mam wysoko, mały kopie pod zebra i czuje jakby mi w piersi walił nozkami :-)
Poza tym ciezko mi sie oddycha i ciagle czuje jakies parcie na żołądek.

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2011, 12:37

aniawlkp86, mój Filipek jak zasypia to też każe się głaskać :ico_oczko: A najczęściej jeszcze drapać po nóżkach, rączkach po pleckach i po główce. Tylko leży i pokazuje tu, a zachwilę tu :ico_haha_01:

wiola85, oj to mój Pawełek już napewno niżej bo jego pupkę czuję na wysokości pępka. Oddycham jak narazie swobodnie.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 13:53

my juz po obiadku, dzien jakos szybko leci

co do donoszonej ciazy to mi sie wydaje, ze 36 tydzien skonczony to ciaza donoszona, podobnie mowil gin i polozna

Motylku dzieki za przepis, na pewno skorzystam

do mnie niestety nie dowoza zakupow, a szkoda bo na pewno bym z takiej okazji skorzystala

moj brzuchul sie raczej jeszcze nie obnizyl, bo nadal jak siedze to musze sie lekko odchylac do tylu i ciezko sie oddycha
ciekawe czy mi sie uda przed swietami urodzic :ico_oczko:

do gina ide we wtorek, ciekawe co powie

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2011, 14:02

Aniu, brzuszek nisko, ale rzeczywiście Ty tak miałaś od początku! Jestem ciekawa kiedy się rozpakujesz :-)
Mi też się lżej oddycha i każdy kto mnie widzi mówi, że się obniżył..nie wiem sama- oceńcie Wy :-) :-)

[img][img]http://img707.imageshack.us/img707/8715/35tydzie.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]

[img][img]http://img9.imageshack.us/img9/7024/p1020070c.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2011, 14:03

emilia7895, mi mówią że ciąża donoszona jest dwa tygodnie przed terminem porodu czyli 37 tc.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 14:06

cześć kobitki :-D

od rana mnie napadło i wzięłam się za sprzątanie :ico_wstydzioch: poodkurzała, pomyłam podłogi i wysprzątałam kuchnię, ale teraz będę już grzecznie leżeć :ico_oczko:
ziemniaczki na obiad już się gotują, dzisiaj jajko sadzone i fasolka, no i ziemniaczki :-D

Motylku na samą nazwę tej babki ślinka mi pociekła, uwielbiam nutellę :ico_haha_01: przepis skopiowałam :ico_oczko: Zdrowiej szybciutko :ico_sorki: A takie zakupy w almie to fajna sprawa, u mnie niestety nie ma almy i nie ma takich dostaw, mamy bomi-też delikatesy, ale nie dostarczają do domu.

Aniu wcześniej miałaś nisko brzuszek, ale teraz chyba faktycznie jest jeszcze niżej :ico_oczko:

Koroneczka to się nabiegaliście w związku z tym kredytem :ico_sorki: nas bank w większości wyręczył :ico_oczko: Aż tak Cię wczoraj zemdliło, że zwymiotowałaś? :ico_olaboga: Ja od początku ani razu nie wymiotowałam :ico_sorki:

Mi też się wydaje, że brzuszek mam ciut niżej, ale mąż twierdzi, że nie :ico_noniewiem: Mały jest śmiesznie ułożony-w poprzek, główkę ma nad moim lewym jajnikiem a dupcię z prawej strony i girki mi pod żebra pakuje czasami, co wcale przyjemne nie jest :ico_oczko: ogólnie często czuję, jak piętki wypycha :-D

Zdjęcie w avatarku zmieniłam, bo tamto było stare-ze ślubu, to jest ze świąt :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”