będziemy czekać na wieściNo i jutro do lekarza, ciekawa jestem co tam u mojego SzkrabaNo i jak tam moja szyjka, bo skurcze nadal są
![]()
to oby u mnie było te 2 tygKurcze przeczytałam właśnie że brzuch opuszcza się 2-4 tyg przed porodem![]()
no to rób listę i się pakujByłam też na strychu, okazało się, ze nic nie mam (wszystko musiałam dać siostrze), typu podkłady, ceratki, majtki itp.) wiec robię listę i zabieram się za zakupy, bo póki do torby do szpitala mało co na dzień dzisiejszy mogłabym włożyć.
zdrówka dla Poli i oby jej ta grypa nie dopadłaPola do końca dnia marudziła, a jeszcze cos kupy nie mogla zrobić, ciekawe jak jutro będzie, mnie cały czas po głowie chodzi ta grypa żołądkowa, o której wczoraj w pkolu mówiły panie, oby to jej nie dopadło![]()
ja używałam Emolium i się u nas sprawdziłNiektórzy polecają Balneum baby i Emolium ale ja nie stosowałam ich więc nie wiem czy są dobre.
no raczej marskości się tak nie wyleczy szybkoMoja siostra odebrała wczoraj wyniki mojej mamy od hematologa i ta powiedziała, że mama wcale nie ma marskościTo raczej nie możliwe żeby w tak krótkim czasie to wyleczyć, więc ciekawe jak to możliwe
No ale cieszymy się bo prawdopodobnie będzie mogła zacząć konkretne leczenie tych bóli pochodzenia centralnego bo jak narazie dostawała tylko przeciwbólowe
Teraz będzie miała konsultację z tym neurologiem i on powie co dalej.
superMój mąż właśnie mi powiedział że będzie ze mną przy porodzie![]()
wow jakie ciachoRed velvet cake blox
Stawiam ciacho za skończony 31tydzień![]()

Jeszcze nie wiem, wczoraj miała się z nim umawiać.a z neurologiem kiedy ma konsultację?
Ser zmielić razem z masłem. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym do białości i dodać do sera. Następnie do masy serowej dodać mąkę ziemniaczaną. Na koniec dodać ubitą na sztywno pianę z białek i delikatnie wymieszać.wszystkie skladniki razem wymieszac, a na koncu dodac ubite bialka, tak?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość