Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 09:18

Zoola myślałam, że już się pogodziliście :ico_sorki: u nas kłótnie nie trwają długo, bo mój mąż nie może znieść jak się do niego nie odzywam i przeprasza mnie nawet jak to nie on jest winny :ico_oczko: raz tylko nie odzywałam się do niego słowem i ignorowałam przez 2 dni jak wydało się, że cały rok mnie okłamywał, że nie pali, a palił :ico_puknij:
my z reguły tez szybko sie godzimy........
ale teraz to grubsza sprawa.......
od kilku dni zaniedbuje mnie i Natasze.......albo jest zmeczony albo mu sie nie chce.....wczoraj przyjechał z pracy i nawet sei nie przywitał tylko od razu do kompa......zajął sie mała całe 30 minut ja byłam w bibilotece a jak przyjechałam to usnał na kanapie 18.30 ....wstał o 22.00 jak ja sie połozyłam.......
dzis mała nawet nie chciała mu powiedziec czesc jak wychodził........dziecko czuje ze cos sie dzieje...
a ja jestem juz wszystkim serdecznie zmeczona.....

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 09:19

czesc
NOWA napisał/a:
kupiłam parę rzeczy dla siebie i dzidzi , resztę na allegro jutro zamówię

Fajnie, lubię takie zakupy robić
ja tez lubie zakupy robic :ico_brawa_01: :ico_oczko:

ostatnio udalo mi sie dosc tanio kupic sterylizator elektryczny aventa, niedaleko nas, P odbierze w piatek przed praca
wastawiłam wode na czekolade moze ktos ma ochote ???
ja nie lubie czekolady do picia :ico_noniewiem: ale kawki w ta pogode bym sie napila :ico_oczko:
zoola27, :ico_pocieszyciel: oj bidulka, mam nadzieje że szybko dojdziecie do porozumienia z mężem.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Murchinson karchera zamówiłaś? J
moja mama zawsze zamawia i do kanapy i do dywanu i jest bardzo zadowolona, czysci sie idealnie :ico_brawa_01:
Ja do ubezpieczenia w pracy dopisałam też męża, bo była taka możliwość ostatnio i dzięki temu dostaniemy za urodzenie małeg
ale masz super, ja nigdzie nie jestem ubezpieczona, a szkoda, maz jest grupowo w pracy, wiec pewnie cos dostanie
zreszta ja sie na tym nie znam, a szkoda :ico_noniewiem:
u nas kłótnie nie trwają długo, bo mój mąż nie może znieść jak się do niego nie odzywam i przeprasza mnie nawet jak to nie on jest winny
jakbym o moim P czytala heheh :ico_oczko: :-D

[ Dodano: 2011-04-13, 09:21 ]
dziewczyny a jak to jest z tym dopisywanim do ubezpieczenia? czy P moglby mnie u siebie dopisac? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 09:28

Murchinson to ładnie się zabezpieczyliście :ico_brawa_01: ja na kanapie też mam właśnie takie zacieki :ico_noniewiem:

Emilia a długo schnie kanapa po takim czyszczeniu? co do ubezpieczenia, to mąż musiałby się w pracy dowiedzieć, czy jest możliwość dopisania, u nas pojawiła się taka możliwość dopiero rok temu jak warunki umowy były renegocjowane.

Zoola ja też czuję się często przez męża zaniedbywana :ico_noniewiem: wiem jednak, że jemu też jest ciężko, bo ma masę spraw na głowie, nie zmienia to jednak faktu, że jest mi przykro :ico_sorki:

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

13 kwie 2011, 09:28

ale masz super, ja nigdzie nie jestem ubezpieczona, a szkoda, maz jest grupowo w pracy, wiec pewnie cos dostanie
zreszta ja sie na tym nie znam, a szkoda :ico_noniewiem:
Emilia to niech mąż się dowie bo i ja i D mam właśnie grupowe ubezpieczenie. Ja mam w PZU i właśnie od maja mogę u n ich dopisać męża, D ma w innej (nie pamiętam nazwy) firmie i tam to można dopisać pełnoletnie dziecko i partnera (nie koniecznie współmałżonka).

[ Dodano: 2011-04-13, 09:30 ]
Dobra ja zmykam bo muszę do spółdzielni podjechać. Do później :ico_papa:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 09:34

ja też mam w pzu, fajne warunki nam teraz dali, dostaje się kasę również za pobyt dziecka w szpitalu (odpukać) i jest karta apteczna-pieniądze na wykupienie recept po szpitalu itp...

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 09:43

Emilia a długo schnie kanapa po takim czyszczeniu? co do ubezpieczenia, to mąż musiałby się w pracy dowiedzieć, czy jest możliwość dopisania, u nas pojawiła się taka możliwość dopiero rok temu jak warunki umowy były renegocjowane.
roznie, zalezy od pogody, ale kilka godzin trzeba liczyc
dzieki, powiem P zeby popytal ksiegowej o to ubezpieczenie
ja też mam w pzu
maz tez ma w pzu

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 09:51

to muszę zamówić to czyszczenie koniecznie :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 10:05

P dowiadywal sie i mu powiedzieli, ze u niego w pracy ubezpieczenie grupowe obejmuje tylko pracownikow :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

13 kwie 2011, 10:14

emilia7895, ja jestem ubezpieczona u meza w pracy, ale nie pamietam w jakiej firmie.
Tak wiec naleza mi sie tez pieniazki za pobyt w szpitalu jak i urodzenie dziecka.
A co do badania to gbs płaciłam 20zł miałam pobierane w poprzedni piatek i wyniki maja byc teraz w piatek, wszystko na miejscu tam gdzie lekarz moj przyjmuje.

zoola27, kuchana uszy do gory :-D moze maz ma gorsze dni :ico_noniewiem:
U nas tez jest innaczej niz w pierwszej ciazy, maz mniej sie o mnie martwi, zadziej pyta jak sie czuje, nie wiem czym to jest spowodowane :ico_noniewiem:

markotka, jasne dajesz sprzatanie dla mnie :-D

Wiecie ciekawa jestem jak tam moja szyjka wyglada, byle nie została w tym samym miejscu i teraz bede sie prosic zeby sie skracała :ico_szoking: :-)

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 10:33

Wiecie ciekawa jestem jak tam moja szyjka wyglada, byle nie została w tym samym miejscu i teraz bede sie prosic zeby sie skracała :ico_szoking: :-)
jakos wcale mnie to nie dziwi :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”