nie wiem, u nas na stronie mopsu jest informacja, że trzeba złożyć takie zaświadczenie, więc wzięłam.to od lekarza????podobno jest to wstrzymane do końca roku, przynajmniej tak w internecie pisza
Stasiu też to opanował do perfekcjino właśnie mój też przekręca się z boczku na plecki.
ja uważam, że dziecko musi leżeć po trochę na każdej stronie i na pleckach, bo formuje mu się główka i leżenie na jednej tylko stronie trochę ją zniekształcić może. Ja kładę więc na zmianę Stasia to na jednej to na drugiej stronie, a on i tak niedługo potem się przekręca na plecki.a propo boczków w szpitalu każą kłaść na boczki a ortopedzi mówią, że na plecy bądź brzuszek bo to korzystne dla stawów. i kogo słuchać
kawał babeczkico do wagi moja corcia wazy 6 kg
obyście wyszły dzisiaj, siedzenie w szpitalu nie służy nikomu, a jeszcze jak piszesz o tych lekarkach i pielęgniarkach, to aż się nóż w kieszeni otwiera.ta jej gehenna trwala od 4rano az do podania czopka czyli do godz 10
Syn mojego brata to miał i na piersi i przy sztucznym, więc nie ma co się złościć na swój pokarm, a to że wartościowy to tylko się cieszyć. Układ pokarmowy dorośnie i wszystko minie oczywiście oby wcześniej niż przed 6 mcemA to że mu się tak zwraca i ulewa to wina refluksu żołądkowego
Nie obiecuj, nie obiecuj, tylko wklejajja muszę wkleić te ze spaceru
hehe, ja posciagalam troche ujec jak bylam w ciazy (niestety nigdy nie mialam humoru zeby sie tym zajac i zrobic a raczej pozowac ) Jak chcesz mogę Ci podesłać, chociaż nie wiem czy się spodobają bo wybierałam wg własnego gustupewnie sama o tym nie pomyśli muszę tylko pomysłów poszukać!!
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość