Cześć Aga, miło Cię widzieć na forum. Jesteśmy już 3 dziewczyny spodziewające się pierwszego dziecka

. Fajnie! Jeśli chodzi o dentystów i znieczulenie to jest różnie. Jeden da znieczulenie, inny się boi. Ogólnie jeśli nie masz powikłań w ciąży żadnych to możesz zastosować znieczulenie 4-7 miesiąca. W trzech pierwszych nie powinno się, bo mogą spowodować jakieś wady rozwojowe, a w trzech ostatnich może takie znieczulenie wywołać przedwczesne skurcze.
Co do pracy... Ja to mam fajną pracę, bo jestem stylistką i pracuję w agencji reklamowej. Układam fryzury modelkom przed sesjami, dbam o ich makijaż i pilnuję, żeby ładnie wyglądały. Ciekawa praca, wciąż się coś dzieje. Ale jestem cały czas w ruchu i jednak w ciąży troszkę szybciej się męczę.
A o owsikach słyszałam, że grasują w przedszkolach. Koleżanki synek też przyniósł ostatnio i momentalnie zaraził całą rodzinkę. Ale już sobie z tym poradzili.
A ja jestem w super nastroju. Nie dość, że ładna pogoda, to jeszcze mąż wczoraj wrócił z delegacji ... ochhh jak ja się za nim steskniłam, 4dni bez niego to jak wieczność. Dziś znów wstałam po 5, ale wtuliłam się w moje Słoneczko i bez problemu zasnęłam. Wreszcie jestem wyspana!!!
Też mi się chce kalafiorka, ale ładnego nie znalazłam, a lubię takiego na masełku w bułce tartej smażonego... mmm. No nic, lece gotować pulpeciki