dziewczyny jestem tak wypompowana z sil ze awet pisac mi sie nie chce
ucalujcie swoje pociechy ode mnie ;)
Miluska, jestem z Toba myslami caly czas
wiesz to moze byc na zabki... chociaz moja Julka robi tak od 3 miesiaca zycia...Mikołaj strasznie pcha sobie rączki do buzi. ale to calusieńkie. smoka wypluwa i nie ma bata krzyczy i koniec. nie wiem czy to na zęby czy jak. i co robić?
a u mnie problemu ze spaniem zadnego puki co;)magda wiesz ja powiem Ci że mam tak samo.
jestem zmęczona oczy mi się kleją a jak przychodzi spać to się kręcę z boku na bok i za nic w świecie nie mogę zasnąć.
na boczki nie. nawet na boczku nie chce spać. nie lubi. ale na brzuszka na plecki owszem.a mam pytanie jak wasze maluszki z przekrecaniem sie na boki?
bo u nas srednio...
z brzuszka na plecki to tak czesto za to na boki czasami...
ja pójdę po mamę do pracy o 14 a teraz lece myć podłogi. Święta nieubłaganie się zbliżają a ja ze wszystkim jestem w lesie. a gorsza nic mi się nie chce :) a malutki śpi więc zmykam.Pogoda piekna wiec na spacer trzeba zmykac!
dziękuję bardzoMagda wszystkiego naj dla Piotrusia!!!
stawiam za 4 msc mojego Mikołajka :)
wszystkiego najlepszego dziewczyny dla waszych pociech.My rowniez stawiamy za 5 miesiac Julci! prosze sie czestowac;)
a masz zdjecie zaproszen?Jeśli chodzi o zaproszenia to każdy był pod wrażeniem. Szczerze mówiąc samej mi się bardzo podobały więc nie dziwię sie że gością tez się spodobały
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość