to trzymam kciuki.już mnie zarekomendował tzn 2 osoby-a nóż widelec się uda?
Witajcie, jaka tu cisza nastała...
Moje dzieciaczki już śpią, Byłam dzisiaj chrzciny załatwiać i będziemy Stasia chrzcić 15.05.
Hehe to tydzień po Zuzi :Dbędziemy Stasia chrzcić 15.05.
No to pewnie, nie ma to jak w cztery oczyNiestety nie było szefowej bo już na święta wyjechała więc dopiero po świętach złożę CV wolę osobiście to może od razu uda się pogadać
Uuuu, to niedobrze, kuruj się szybkoNo i masz babo placek ja też zachorowałam
Widocznie lubi nosić dopóki nie ma młodszego to to jedno nadal jest malutkieMartyna stara krowa 3 lata a ta dalej ją nosi...
ja teżja to lubię sie pakować
śliczneA butki to te
dzień dobry... a właściewie dobry wieczór. Miałam rano kompa z forum otwartego, ale czasu nie miałam, żeby coś napisać...O, widzę też Pinko na forum, dzień dobry pinko
bo to bardzo przyjemne i jak się raz zacznie, to ciężko przestaćMartyna stara krowa 3 lata a ta dalej ją nosi...
będziemy na śniadanku u moich rodziców, a potem jeszcze nie wiem hehehehco robicie na święta???ja
wow, kawał chłopa z niegoWaży 6200.
nie mam pojęcia, ja się tak zastanawiam nad szczepieniem Uli na rotawirusy i też się zastanawiam czy zarazki do domu przyniesie, czy nie będą się jej czepiać.jeśli wiecie to powiedzcie
o widzisz, bo to pewnie tak jak ze szczepieniem na gryp, też ludzie chorują, ale niby lżej...się cieszyłą że mała jej na nic nie zachoruje no i za jakiś czas zachorowała na rota wirusa tak że wylądowała z nią w szpitalu i z tego co wiem to osę tez przechodziła...więc nie wiem czy to jest sens..
otóż to, pięknie i trafnie to napisałaśdopóki nie ma młodszego to to jedno nadal jest malutkie
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości