jak sie serkiem ulewa to normalne i dobre, bo to znaczy, ze brzusio pracuje,
ufff...to super !wielka ulga!!! Dzieki za odpowiedz
dzwiga sobie glowe, obraca ja na boki
a Pola to zdolniacha jak na niecale 3 tygodnie
Ja wyczytalam ze od pierwszego miesiaca mozna na brzuszek klasc a nawet zalecaja na pare minut...to polozylam Szymcia...troche postekal powiercil sie i usnal ale po 10 minutkach zczal plakusiac wiec go na plecki przekrecilam ...oh jaki byl zadowolony
[ Dodano: 2011-04-26, 20:48 ]
ja mam wrazenie, ze tych miesni nie czuje, z
kurcze wspolczuje strasznie....
ja nartomiast tak unikam napiunania miesni brzucha przez ta dziure ze mi plecy zaczynaj nawalac
czuje bol nawet jak siedze...tylko lezenie ciut pomga....Miejmy nadzieje dziewczyny ze wszystkie juz wkrotce do formy wrocimy
[ Dodano: 2011-04-26, 20:49 ]
ostatnio na brzuszku przespala 5 godzin
rany jestem pod wrazeniem
[ Dodano: 2011-04-26, 23:20 ]
kurcze moj laptop padl... nawet wlaczyc go nie moge...nie wiem co sie stalo ...jeszcze godzine temu mojM.gral sobie w pokera online a teraz ...pupa!!! jestem wsciekla ...chyba bede plakac...
troche tez sie boje dzisiejszej nocy -po raz pierwszy sama z Szymkiem jestem!!! a on ma tak chrypke...
nie wiem jakby gardlo plukal...tak jak plakusia to taki skrzek bardziej...goraczki nie ma...nie wiem ...myslicie ze jakby go wczoraj przewialo ( jest taka mozliwosc bo u znajomych byl w pewnym momencie przeciag) to dzis by wlasnie taka chrypka wyskoczyla??? czy moze mleko mu sie wracai stoi w gardle???
oj chyba bedzie dluga noc...
[ Dodano: 2011-04-26, 23:24 ]
Dobra lece nas spakowac na jutro do szpitala- przeswietlenie bioderek Szymka...bo to dluga droga -2 godziny w kazda strone podroz sama...
dobranoc!!!
[ Dodano: 2011-04-27, 07:52 ]
za 4 tygodnei mojego synka!!!
Dzien dobry!
Pierwsza noc bez taty byla calkiem przyzwoita...maly prawie wogole nie jadl tzn obudzil sie 2 razy i tylko troche skubnal tak z 5 mnutek moze-pieluchy tez tylko 2 do zmiany
za to teraz po 6 podjadl solidnie i musialam 2 razy zmieniac pieluche i ubranko
a ta paskudna chrypke ma dalej...
Co to moze byc???
[ Dodano: 2011-04-27, 09:57 ]
o rany a tu nikogo od wczoraj
ja teraz lece z dziura do szpitala apotem z malym do drugiego szpitala
oj zeby szybko si euwineli
a moje dziecko jak zjadlo zaraz po 6 tej tak spi dalej
milego dnia!!!