straszny brak jaj, musze cały pokój na nowo komponowacale jaja! hehe a raczej ich brak

dziekuję, a jeszcze ostatnio mowiłam że nie ma cos dziewczynek na forumzaraz zmienię suwaczek

elibell, inia1985, dzieki dziewczyny

straszny brak jaj, musze cały pokój na nowo komponowacale jaja! hehe a raczej ich brak
dziekuję, a jeszcze ostatnio mowiłam że nie ma cos dziewczynek na forumzaraz zmienię suwaczek
dziekujęizuś_85, a jak się czujesz?
przerąbane z tymi zębami, ja bogu dzieki mam tylko krwawiace dziąsła, i myje ta pastą parodontax ale szczerze jest do nonono......musze innej poszukać.ech, ja i dentysta to nawet nie wspominam jakaś paranoja u nas z tymi lekarzami ide dis na miasto ze szwagrem i zalicze jeden gabinet to Majki mi popilnuje ciekawe co wymyśli dentysta i czy w ogóle mnie przyjma
coś o tym wiem
straszny brak jaj, musze cały pokój na nowo komponowacale jak córeczka to spineczki, gumeczki do wlosów, kitki, kolorowe suieneczki, stroje kapielowe w falbanki i wszytsko rózowe, moja landryneczka będzie
![]()
![]()
najważniejsze i tak dla wszytskich jest by dziecko bylo zdrowe, u mnie wczoraj robili badanie komór serca dziecka, główki, czy nie ma rozszczepów kregoslupa itp.... technika teraz jest nie ma co...........jak ja sie rodziłam to na USG nikt nic nie wiedział, a co dopiero 4d albo nagrywanie na płytęcoś o tym wiem moja królewna jak idziemy na plac to stroje gumeczki, spineczki, sukieneczki
w sumie cieszyłabym się gdyby i u nas była druga dziewczynka byłoby cudownie
ale wiadomo ze jak bedzie synek to też bedzie radość w domu
jak dowiedziałm sie że chłopak ucieszyłam sie strasznie, ale jak dowiedziałam sie wczoraj że dziewczynka to sie popłakałam, jeszcze mąż na odchodne mówi no to idziemy dziewczyny.... słodko mi sie wtedy zrobiło...... nie miałam sprecyzowanej płci, po pierwszej utracie dziecka dla mnie obojetnea co do płci to miałaś jakąś myśl, co byś wolała???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość