Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2011, 21:50

elibell, mój mężuś jakbym mu coś stanowczo kazała, to zrobiłby mi awanturę... taki typ, nerwus na maksa.
jedynie co mnie wkurza to ból kości ogonowej, nie wiem jak mam spać :ico_zly:
mi też często doskwiera... ale w spaniu nie przeszkadza, bardziej w chodzeniu, z Wiką tak nie miałam...

izuś_85, słodka ta twoja córunia, a jakie śliczne kucyki ma :ico_brawa_01:
a dziś mała cwaniara popuściła bąka głośno i odwróciła sie do mnie oburzona i mówi "mama sisi nio nio nio" :ico_nienie:
ale agentka :ico_oczko:

Pati85, czyli byłaś w PL na święta :-) fajnie, choć nie dziwię się, że podróż Cię wymęczyła

Karnisz przykręcony :ico_oczko:

Dodam jeszcze kilka zdjęć:

rodzinka w komplecie
Obrazek

Tusia ze strusiem :ico_oczko:
Obrazek

no to jedziemy
Obrazek

Wczorajsze USG, zdjęcie niestety marnej jakości

Obrazek

elibell
4000 - letni staruszek

28 kwie 2011, 21:58

inia1985, rodzinka cudna i jaki brzucho masz śliczny:);0:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2011, 07:57

Brzusio przesliczny, jak cala rodzinka, i znow mnie utwierdzasz że fajnie byłoby miec dziewczynkę, przesłodka masz córeczkę i ten kucyczek :-D

A ja witam w piatek, dzis M. wziął urlop i bierze mnie na zakupy, pierwsze szmaty, potem auchan, mechanik, teściowie, apteki i ogrom innych spraw do załatwienia.

Wiec będę dopiero wieczorem.

Dzis mogę powiedziec dziewczyny że dobrze się czuję, nie mam mdłości, i bólu głowy.....az nie wiem co mysleć, dziwnie tak po kilkunastu tygodniach obudzić sie bez mdłości.

Udanego i słnecznego dnia dziewczyny..... całuski :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2011, 08:52

hej :-D

dziękujemy za miłe słowa :ico_oczko:

inia1985, fajne foteczki wyglądasz ślicznie :-D
dziwnie tak po kilkunastu tygodniach obudzić sie bez mdłości.
hehe myślałam ze szczęśliwa bedziesz a ty tesknisz za kibelkiem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: oj kobiecie nie dogodzisz :ico_haha_02:

[ Dodano: 2011-04-29, 08:53 ]
o moja Myszunia ma dziś 20 miesiecy :ico_brawa_01: lada chwila 2 lata bedą :ico_brawa_01:
to może postawimy wirtualnym ciociom :ico_tort: z tej okazji :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985

29 kwie 2011, 09:30

Dzień dobry Dziewczyny :ico_kawa:

Dziękuję za miłe słowa, ja dziś stawiam za półmetek :ico_ciezarowka: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

izabelllla123, pracowity dzień przed Tobą, do wieczora
dziwnie tak po kilkunastu tygodniach obudzić sie bez mdłości.
super, że Ci przeszło :-D
o moja Myszunia ma dziś 20 miesiecy :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:

My też dziś popołudniu na zakupy jedziemy. Dziś ma wpłynąć moja pierwsza wypłata po wychowawczym... ciekawe ile wyjdzie? Miłego dnia życzę, mam dziś trochę rzeczy do zrobienia, zabieram się za to póki moja Marudka śpi

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2011, 11:08

Cześć :ico_kawa: !

Ja wreszcie siadłam na czterech literach, ufff....
Posprzątałam domek i ugotowałam wielki, ogromny gar fasolki :ico_olaboga: M. stwierdził,że może tydzień jeść :ico_haha_01: I pewno będzie trochę jedzenia, ale to dobrze, bo długi weekend to się wysilać nie będę w kuchni.

inia1985, śliczną masz rodzinkę, a Ty wyglądasz przepięknie z brzusiem :-)
No i widać,że tata zakochany w Tusi :-)
Powiem Wam,że to nieprawda,że faceci chcą mieć pierwszego syna :ico_nienie: :-D
Oni chcą właśnie takie malutkie księżniczki.
M. od początku wiedział,że będzie dziewczynka, no i się nie pomylił.
Teraz zupełnie nie miał przeczucia.

inia1985, mój M. też brodacz, tylko ma długaśną brodę- pokaże Wam kiedyś (raz tylko brodę przyciął od listopada 2009, pamiętna data- od koncertu Rammstein w Spodku :ico_brawa_01: ).

izabelllla123, Ty się,Babo ciesz,że tak Ci dobrze :ico_haha_01:
Udanych zakupów i załatwiania :-)
to może postawimy wirtualnym ciociom :ico_tort: z tej okazji
Sto lat! :ico_brawa_01:
A torcik chętnie, chętnie... :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

29 kwie 2011, 11:37

izabelllla123, to fantastycznie, że już mdłości przechodzą, trzeba się cieszyć:) ale Ty pewno zaskoczona, że aż nie wierzysz że to możliwe hihihi

inia1985, to :ico_brawa_01: za półmetek, teraz już z górki, no albo i pod, bo brzuszki będą jak górki wyglądać hihihihih:)

izuś_85, i dla córci :ico_tort: ode mnie z okazji 20 miesięcy.

Ja ostatnio zgubiłam 2 miechy mojej córci, jakas pani mnie pyta ile ona ma ja, że 20 a kiedy urodziny no w czerwcu, i zaskoczenie, kurde matka liczyć nie umie, że to 22 miesiące hahahahaha, sama się zdziwiłam kiedy te 2 uciekły:):)

Kocura Bura, o Ty smaka mi fasolką narobiłaś, muszę sobie kupić bo uwielbiam fasolkę zieloną, albo do Ciebie wpadam z córą na obiad hihihihi

A mi mąż dał dziś pospać do 10, brakowało mi tego i nawet, ze do wc mi się chciało nie wstałam bo wiedziałam, że jak wstanę to już nie zasnę, hihihi. Rabarbaru mąż przyniósł i zrobię drożdżaka dziś z rabarbarem, mniami:)
a jutro jedziemy do sklepu, gdzie meble mają i w końcu pora poogladać coś, bo tutaj to cięzko o takie porządne meblowe, wszystko z katalogów, a ja chce dotknąc pomacać hihihi. Szukam dla małej cały czas i nam łóżka bo my wciąż na materacu tylko hehehehe

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2011, 15:08

inia1985, :ico_brawa_01: za półmetek :064: :064: :064: :064: :064:
Oni chcą właśnie takie malutkie księżniczki.
oj taaaak :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zgadzam się w zupełnosci
Przemek też by chciał drugą córcie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a jak bedzie synek to Natalka bedzie szczęśliwa :-D bo to bedzie jej chrześniak :ico_oczko:

ja dziś załatwiłam górę papierkowej roboty :-D pochwale sie jak wypali :ico_haha_01: nie zapeszam :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
inia1985

29 kwie 2011, 20:38

Dzięki Dziewczyny :-)

Zakupy odhaczone, dzidziuś dziś mało aktywny, teraz dopiero daje o sobie znać, ale ciągle są to takie delikatne ruchy. A jak u Was to wygląda?
bo długi weekend to się wysilać nie będę w kuchni
i prawidłowo :-D
Powiem Wam,że to nieprawda,że faceci chcą mieć pierwszego syna :ico_nienie: :-D
i ja się z tym zgadzam. R. od początku chciał córeczkę, a teraz też wolałby dziewczynkę :ico_oczko:
pokaże Wam kiedyś
trzymam za słowo :ico_oczko:
A mi mąż dał dziś pospać do 10
moje marzenie :-)

elibell, udało się jakieś fajne mebelki znaleźć?
pochwale sie jak wypali :ico_haha_01: nie zapeszam :ico_haha_02:
to trzymamy kciuki, by się udało :-)

Długi weekend czas zacząć :-) my planów żadnych na razie nie mamy, ale na pewno coś wymyślimy :-) Może do Wrocławia na 2 dni pojedziemy, albo odwiedzimy w końcu moją koleżankę i jej synka...

elibell
4000 - letni staruszek

29 kwie 2011, 22:15

elibell, udało się jakieś fajne mebelki znaleźć?
jutro jedziemy obejrzeć w jednym sklepie a tak póki co na necie oglądam sobie, już mam mniej więcej upatrzone teraz cenowo tylko wynaleźć nie drogie bardzo i kupić:):)

A ruchy czuję już bardzo wyraźnie i już nawet Eliza nie raz kopniaka dostała hehe ale tatuś niestety chyba uspokaja dziecię bo jak kopie i mówię by rękę położył to już nie chce kopać, ajak ręke zabierze zaczyna znów kopniaki, ale z Eliza było to samo:):):)

A ja pracuś dziś nie ma co, ciasta, wafelki, mycia okien, kurze, odkurzanie, sprzatanie, hehehe, ale wtedy przynajmniej czuję, że dzień nie jest stracony, no i farsz na krokiety też już gotowy:):)

[ Dodano: 2011-04-30, 08:15 ]
Hej :ico_ciezarowka: jak się dziś czujecie???
ja strasznie nie wyspana, nie mogłam zasnąć a jak już się jakoś udało to wierciłam się i przebudzałam co chwilkę, teraz kawkę piję może mnie do pionu postawi i za chwilę ubieram się i resztę budze bo do sklepu trzeba jechać:):):) Szkoda dnia na lenistwo hahahaha

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”