Ale cisza weekendowa nastała. U nas na razie całkiem ładna pogoda

A ruchy czuję już bardzo wyraźnie i już nawet Eliza nie raz kopniaka dostała

elibell, i jak zakupy?
A ruchy czuję już bardzo wyraźnie i już nawet Eliza nie raz kopniaka dostała
ale to i tak strasznie słodkiemała moja głaska brzuszek, tuli i całuje, ale tez nie powiem, że jest delikatna
no to chyba tylko mój Bąbel jest taki delikatny. Czuję ruchy, ale takie lekkie, że nie ma szans by mnie obudziłyA mnie dziś "Stefan"obudził o 5.30
no masakra, strasznie kopie!
superle w ciągu dnia mówi, np. mam dwa krzesełka i jedno będzie dla braciszkaAlbo wybieraliśmy piłkę w sklepie i ona mówi,że będzie dla braciszka. Słodkie to,że tak planuje z nim przyszłość
rozumiem Cię, tez nie lubię niezapowiedzianych gości i wcale nie uważam się przez to za niegościnnąCzy oni nie mogliby choć raz uprzedzić, że będą?
a czy Wy wogóle macie jakieś święta, żeby mieć długi weekend? W Polsce to ciągle jakieś świętaja weekendu długiego nie mam
sto lat! Cmoknij go w mordkęma dzis 4 latka mój zbój
mnie się pierwszy raz zdarzyło! Poczekaj ze dwa tygodnieno to chyba tylko mój Bąbel jest taki delikatny
wszystkiego najma dzis 4 latka mój zbój
mniam, ładnie Maja je, Wiki na razie nie przepada za drugimi daniami, woli zupyciapkapustka i pieczeń w sosieMaja jadła jak szalona
oni chyba nigdy nie czują się skrępowani. Ewka nie gotuje obiadów. W tyg. brat męża jeździ w spedycji, a synek chodzi do przedszkola, a w dni wolne zawsze u kogoś jedzą. Do tej pory jeździli do teściów lub wujka, a teraz my mieszkamy najbliżej i tak co jakiś czas wpadają. Tak rozmawiałam o tym z mężem i stwierdził, że mam rację, że przeginają. Chyba źle mu się jadło 1/3 kotletaA oni nie byli tym skrępowani?
może i racjamnie się pierwszy raz zdarzyło! Poczekaj ze dwa tygodnie
tutaj wolnego i weekendów długich więcej jak w PL tylko mój mąż ma taki zawód, kiedy to właśnie w te dni musi być w pracy a i ja w pracuję bo wypadają poniedziałki takie wolne jak np. jutro a ja do pracy.a czy Wy wogóle macie jakieś święta, żeby mieć długi weekend? W Polsce to ciągle jakieś święta
hehe godzinowo nie wiele nam wychodzi, ja ledwo 16h robię mąż maks 40 tygodniowo ale takie prace mamy, mąż kucharz a wiadomo, że w wolne ludziska cisna do restauracji na jedzenie, wolne święta i wszystkie inne dni kiedy się odpoczywac powinno my ich nie posiadamy, ale nie narzekam tak już jest i tyle:)elibell, jejku, ale Wy pracusie jesteście
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość