moja ogólnie nie chce smoczka,czasem załapie za którys razem ale to tez na chwile
u nas jest dokładnie to samomeczymy sie z wzdeciami ostatnio, juz ma dosc, bo to jest placz caly czas, przy jedzeniu szarpanina, masakra...
pokazuje paulinke
u nas jest dokładnie to samomeczymy sie z wzdeciami ostatnio, juz ma dosc, bo to jest placz caly czas, przy jedzeniu szarpanina, masakra...
u nas to samo... i kupka tylko 2 razy dziennie.. ale za to jaka wielkaFintifluszka napisał/a:
meczymy sie z wzdeciami ostatnio, juz ma dosc, bo to jest placz caly czas, przy jedzeniu szarpanina, masakra...
u nas jest dokładnie to samo
Marcelce na poczatku "smakowal" smoczek... a teraz wypluwa, albo sama raczka go wyciaga...moja ogólnie nie chce smoczka,czasem załapie za którys razem ale to tez na chwile
super w takim razie czekamywiec jesli pojawi sie nowa osoba to moze byc ona
Marcela tez ma krostki i dzisiaj polozna powiedziala, ze to jakas niemowleca wysypka...A moj maly ma uczelenie/krostki czerwone...
ja tez... a wczesniej to mialam taki mini biust, ze nie kupowalam, bo poprostu nie bylo sie czym chwalicNooooo ..teraz tez kupuje tylko takie bluzki z ktorych mozna cyca wyciagnac bez problemu Kto by pomyslal...
mala znowu wczoraj miala taki atak, normalnie masakra... nie wiem skad ja do niej tyle cierpliwosci mialam... raz bekala, pozniej znowu baki puszczala... i kupy pomiedzy tymMy tez walczymy z tym nadymaniem szarpaniem i prezeniem sie...a
kobieto skad Ty bierzesz tyle sily na to wszystko??szkola mnie sporo pochalania ale oby do czerwca i koniec i luz bedzie a i jeszce komunie mam to tez duzo zalatwiania i próby i ciagle jestesmy w kosciele
ja sie wybieram juz od 2 tygodni i sie wybrac nie umiem...a ja eczoraj w końcu wyskoczyłam do fryzjera
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości