Awatar użytkownika
LEMONII 24
maniakogadacz
maniakogadacz

28 mar 2007, 20:15

hihi no taki serdelekże w sam raz do schrupania;) ale poważnie boję sie trochę ze on za malutki jest bo wszystkie dzieci po 70cm mają a on dalej z 64 i kurcze już sobie wkręcam że jakiś chormon wzrostu będzie musiał brać czy coś ojojoj...
Aga jasne ja sama łaże po knajpach od kąd mały się tylko urodził a odką nie karmie piersią to mawet sobie na lane imprezki raz czasem wyskoczę, z malucham nie moge bo samej to jednak ciężko byłoby sobie poradzić... wiec grzecznie siedzi wtedy z babunią no i fakt są podobni do siebi8e baaaardzo!
Rybka bardzo żałuję z enie bedzie mnie już na tt jak Andrzejek się pojawi:( no ale moze jakoś akurat Was znajde jak wpadne na chwilke z innego kompa a tym czasem trzymam kciuki!

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

28 mar 2007, 21:08

iw_rybka, oj, teraz zauwazylam twoje pytanie :ico_wstydzioch:

wlasnie taka szczepionke chce podac Fili, 5w1
ona nie jest refundowana nfz, ale ja i tak nie podlegam jakims ubezpiecz. i tak bede placic
wole zeby maluszek za jednym razem , jednym ukluciem ten koszmar przeszedl.

bardzo zaluje ze nie rodzilam w prywatnej klinice, bo i tak placilam w tym brudnym starym szpitalu, za siebie 1100zl, i za opieke dziecka 1200zl. :ico_olaboga: a ze szpitala wyszlam po 2 dobach :ico_noniewiem:

co jest Filka nie moze zasnac, marudzi mi, a reka odpadnie teraz :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-03-28 ]
iw_rybka, tu jeszcze jest watek o szczepieniach, dziewczyny tu doradzaja
sama nie wiedzialam o tych szczepionkach, dopiero na tt przeczytalam
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... .php?t=528
Ostatnio zmieniony 28 mar 2007, 21:47 przez lulu81, łącznie zmieniany 1 raz.

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

28 mar 2007, 21:42

hey dziewczyny!!!
Wlasnie Was doczytalam,nie bardzo wszystko pamietam :ico_olaboga:
Lemonii slicznego masz synka,dla mnie jak najbardziej w sam raz,slodziak z Kornelka,i wcale nie uwazam,ze jest za maly...zobaczysz jak pozniej zacznie rosnac to nie nadazysz z kupowaniem ciuszkow... :-D
Agus brawa dla Dejviego za 1-ego zabka...hurraaa :ico_brawa_01: :-D :ico_buziaczki_big: sliczna fotka z tatuskiem,zawsze mnie rozbrajaly fotki maluszkow z tatuskami,tylko mamusi nie widac na fotce... :ico_nienie:
U nas tez zabki na topie,4 na raz,dwa sie juz przebily a dwa lada dzien.. :-D i to wszystkie u gory tym razem...jak nie bylo tak teraz hurtem zaatakowaly.. :-)
Julie Nathanek boski w tej pidzamce :ico_brawa_01:
Lulu sliczny ten Twoj synus,a i mamusia laska tak wiec i synek przystojniak!!! :ico_brawa_01:
Ten watek rzeczywiscie okupuje w samych malych przystojniakow :ico_szoking:
Malo czasu mam ostatnio na TT,ale staram sie Was podczytywac w ciagu dnia troszke,zeby byc na biezaco..
MY dzis same z Vinee,bo Bablu pojechal na interview,zaserwowalam mu niezlego kopniaka na szczescie wiec mam nadzieje,ze bedzie dobrze... :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 mar 2007, 23:38

LEMONII 24, moze taka jego uroda. Nic sie nie martw,jescze wystrzeli w gore,ze nie zdarzysz ubranek zmieniac :-D

lulu81, dzieki za odpowiedz i link :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

29 mar 2007, 08:31

witam to ja dzis pierwsza :ico_haha_01:
natus misie juz obudzil i czkawka go meczy... butle wody wypil i nie chce isc... ehhh

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

29 mar 2007, 08:43

witam z raneczka..mi system siada wiec w ogole zdziwilam sie ze udalo mi sie wejsc na tt....
dzis znowu mam lenia a musze umyc kolejne 3 okna.....
sloneczko u nas swieci wiec pewnie znowu pojdziemy na dlugasny spacerek...

Lemo nie martw ise Oskarek tez dlugo byl maly a w ciagu miesiaca urusl o 8 cm, az sama nie moge uwierzyc :ico_szoking:

MONIKAB fr

29 mar 2007, 09:39

witajcie kochane! no wlasnie cos to z rana dzialo sie z tym naszym tt.
natashka, zajrzyj prosze na swiat roslin , temat o bonsai

[ Dodano: 2007-03-29 ]
oj, zapomnialabym- AGA GRATULACJE Z OKAZJI PIERWSZEGO ZABKA DLA DEJVIEGO :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka

29 mar 2007, 09:48

juz lece Monik

ja z rana z kompem mialam problem....

MONIKAB fr

29 mar 2007, 09:57

no i ja tez nie moglam sie zalogowac.kurcze, co do tego logowania, to bym wolala tak jak bylo wczesniej, bo logowalam sie tylko raz, z rana, a potem, nawet jak sie "zarobilam" i spojrzalam co tam na tt slychac, to nie bylo problemu, a teraz trzeba sie od nowa logowac....

Awatar użytkownika
Natashka

29 mar 2007, 10:26

ja mam ogolne problemy z kompem, system mi siada i czasami nawet wlaczyc go nie moge, wiec teraz rzadziej na tt jestem....
komp chce abym na odwyk poszla hihi :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”