ja tez w tym mscu na szczepienie z Mala.Mikołaj waży 7 kg. byliśmy już na szczepieniu.
czasami się przebudza jak smoczka wypluje :) ale spi dalej,To Twoj synek Milenko przesypia cala noc bez niczego?!
mój maly do wszystkich prawie się uśmiecha i cieszy. jak jakaś ciotka go wezmie to bacznie obserwuje. ale nie płacze. jednak tylko wodzi za mną oczkami. w końcu ma tylko mnie. no i babcię i dziadka ale to co innego.Mala dostaje histerii jak wezmie Ja na rece ktos inny niz ja
mowie Ci, to jest cos strasznego. robi podkówkę i tylko czekam az wpadnie w histeryczny krzykzaaskoczona jestem ze taki maluszek moze juz mocno reagowac na kontakt z obcymi
ale pewnie wrazliwiec z niej i tyle
aczkolwiek warto probowac i oswajac mala z otoczeniem i miejmy nadzieje, ze bedzie coraz lepiej
ja tez mam taka nadzieje..ale miejmy nadzieje ze Mala z tego wyrosnie
ja to jak Oliwia byla malutenka to grzalam zeby cieplo miala, ale juz b dlugo tego nie robie bo to niezdrowe. staram sie zeby w domu bylo mniej wiecej tak jak Ty piszesz Madziorkaodnosnie temp w domu
to znajomi pewnie nadal grzeja co?
u nas to chlodniej jeszcze jest. wg term to 18-19
ale nie czuje zeby bylo zimno
te elektr term chyba tez nie sa takie dokladne
ja tez powiem szczerze bylam troszke w szoku ze Milenka juz tak mocno ma rozszerzona diete Mikolajka. Ja to jestem na etapie deserku z banana...Miluska niezle sobie radzicie z rozszerzaniem diety.. wlasciwie to juz wszystkie glowne posilki zastapione stalym pokarmem...
mnie sie wciaz wydaje ze nasze dzieci sa takie malenkie. a przeciez to juz lada moment wszystko sie zmieni.i mleko pojdzie w odstawke.. hmm
Deserki podawałam regularnie co dzień. Obiadki próbowałam. Śniadanko zaczynałam od kleiku i powoli powoli. Kaszki małemu szalenie zasmakowały. Świetnie po nich śpi i długo nie jest głodny. A obiadki kazała pediatra dawać co dzień koniecznie bo wzbogacają dietę. Tobie Paulinko też pewnie zaleci dawać już zupki co dzień bo dziecku w tym wieku samo mleko modyfikowane nie wystarcza i może wystąpić niedokrwistość.Ja to jestem na etapie deserku z banana...
no u nas jest to samo;)madziorka hihi napisał/a:
zaaskoczona jestem ze taki maluszek moze juz mocno reagowac na kontakt z obcymi
ale pewnie wrazliwiec z niej i tyle
aczkolwiek warto probowac i oswajac mala z otoczeniem i miejmy nadzieje, ze bedzie coraz lepiej
mowie Ci, to jest cos strasznego. robi podkówkę i tylko czekam az wpadnie w histeryczny krzyk
to Mikolajek spi ze smoczkiem?czasami się przebudza jak smoczka wypluje :) ale spi dalej,
co racja toracjaNa piersi dziecko dostaje wszystko co potrzebuje a mleko mod. niestety nie jest tak bogate i zdrowe.
wstawie pozniej :)Paulina! wstawiaj jakieś zdjęcie do podpisu sibko sibko!!
Boze ale to zlecialo!ie moge w to uwierzyc ale za niecale dwa tygodnie moja kruszyna bedzie miala pol roku!!!
nie wiem niestety, ale pewnie jak bedzie mniej jadlo z piersi bedziesz musiala pobudzac laktatorem zeby nie zaniklo mleczkojak Maluch bedzie dostawal coraz wiecej innych rzeczy to wiadomo ze mniej l=mleczka beddzie pil i co wtedy z laktacja?
utrzym,a sie jeszcze czy jak/
naprawde? SUPER :) a ja musze pochwalic sie ze Moja Mala strasznie 'pierdzi' ustami (tak to nazywam :) ) i ostatnio powiedziala (niesiwadomie ocztwscie) slowo "dzis" ;) naprawde! powiedziala bardzo wyraznie i powtorzyla :) cwiczy Moja Piekna :)a w ogole to juz od jakiegos czasu wola mamama...
normalnie szok...
ja tez staram sie duzo wietrzyc. mam wywietrznik taki maly na oknach i jak nie ma bardzo mroznej nocy to sa otwrate i powietrze wpada i jest temp super, taka w sam razjestem mocno spocona, budzę się z bólem głowy i jestem niewyspana.
moja tez jest b pogodna. jest tylko baardzo mocno do mnie przywiazana i nie chce zeby ktos inny niz ja lub ew jej tatus mial Ja na rekach :)Zresztą jest bardzo pogodnym dzieckiem i mało płacze
o jacie... Moja to spi maks godzine, czasami dluzej na spacerze spi a zdarza sie Jej spac po doslownie 10 minut w ciagu dnia!Zasnął o 8:30 i jeszcze śpi Zdarza się tak jemu czasami
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości