Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 maja 2011, 19:03

Jaka tu dzis cisza zaległa szok po prostu :ico_szoking:
no to sie nam udało utrafić dziewuszki
oj udało sie udalo......... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Pochwale się że dziś pierwsze raz poczułam wyraźnie ruch malutkiej tak jakby fikołka zrobiła, takie zawirowanie w brzuszku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zrobiłam fasole po bretońsku więc ide wcinać, do potem Brzuchatki :-D

elibell
4000 - letni staruszek

21 maja 2011, 20:11

izabelllla123, to super, że już zaczynasz odczuwać ruchy, ja w drodze wyjątku dziś czuję ich mało i w ogóle mam brzuch jak balon, chyba znów gazy problemy żołądkowe:(czuję sie jakby mnie ktoś napąpował ehhhh

Byliśmy na placu zabaw, już zrobili wszystko i co i superowe teraz dzieciaki mają zabawy, a dzieci dziś taka masa, że można było swoje zgubić w tłumie serio, moja mnie wykończyła lekko bo mi uciekała za plac zabaw gdzie dzieciaki starsze na deskach i rowerach z ramp zjerzdżają a ja z tym brzucholem musiałam za nią ganiach, och wybiegała mnie strasznie dziś, padnę chyba jak zabita.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

21 maja 2011, 22:35

Hej laseczki ja tylko na chwilkę wpadłam sie odmeldować :ico_sorki:
Jutro wielki dzień w końcu zobaczę mojego mężusia :ico_brawa_01:
Wpadnę zapewne dopiero w poniedziałek :ico_noniewiem:
Trzymajcie się kochane :-D

elibell
4000 - letni staruszek

21 maja 2011, 23:08

Kinga_łódź, miłego i spokojnego lotu :)

poleżałam w wannie, ogoliłam nózki hihihi i własnie zauwaażyłam że się zaciełam pod kolanem, eh:)
leżę w łóżeczku już, dobranoc Kobietki:)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2011, 12:02

witam,

ja dzis pierwsza :ico_szoking:

u mnie piękna pogoda, Julka na dworze się bawi, ja robię obiadek, A nie ma, pojechał na moto do Gdyni z kumplami na rybkę :ico_oczko: więc mam spokój do wieczora :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

22 maja 2011, 12:43

hej Kobietki, u nas wietrznie, ale spacer rodzinny już zaliczony, ja za chwile za zupkę się biorę, dziś ogórkowa w planie.
Eliza ogląda CBeebies ale tak w ciagu godzinki idzie na drzemke bo później koleżanka z dziewczynami ma do niej przyjść.
Próbowałam wczoraj zrobić ciacho z masą i kremem tortowym na wypróbowanie i oczywiście połowy już nie ma hehehe, więc torta zrobię jednak sama Elizie, nic wielkiego, tyle, że strojenie już gorzej ale tutaj tyle pierdułek na to że i to zrobię;)
Moje małe w brzuszku w ogóle dziś w 24 tydzień wchodzi i się znów rozepchało dziecię niesamowicie, a takie kopale wczoraj miałam, że znów z podskakiwałam aż widać było jak skóra się podnosi, dziś też od rana aktywne:)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2011, 12:47

że znów z podskakiwałam aż widać było jak skóra się podnosi,
aż tak ??? super

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2011, 12:52

Cześć :-)

My się lenimy, dopiero po południu planujemy dupki ruszyć w świat :-D

inia piękny brzusio masz! Wydaje mi się,że jak mialaś malutki to był i był, a teraz łup i taaaki duży :ico_brawa_01:
No ciekawe, czy Kinii się sprawdzi przepowiednia na chłopaka :ico_haha_01:
Ja to podobno przy Zuzi miałam taki brzuch na chłopaka, teściowa mi tak mówiła i jeszcze jakieś inne babki, a tu baba z Zuzi jak nic :ico_haha_01:

kwiatunio, :ico_brawa_01: i Twój brzusio nie mały :ico_brawa_01: Pięknie i promiennie wyglądasz :-)

A tak się miałam pytać jak to u Was jest z cerą i włosami?
Bo mnie zdecydowanie mniej się włosy tłuszczą i buźka się nie błyszczy nawet po całym dniu w upale. Aha i włosy na nogach mi wolniej rosną :ico_brawa_01: Fajne zmiany!

A my wczoraj byliśmy u teściów, tzn. Zu została z dzidkami, a my myk do Ikei i w Makro byliśmy.
Czy Wy dostałyście takie listy od Ikei, gdzie były kupony-bony na 20 zł? Mnie się uzbierało 3 takie i zakupy wczoraj miałam za darmo w sumie- kupiłam Zu lampkę nocną, dywanik do łazienki, małe ręczniki dla Zu, 2 szklanki, noże w stojaku, żel pod prysznic i chyba 6 zł dopłaciłam :ico_szoking:
Szkoda,że nie mam więcej tych kuponów :ico_haha_01:

elibell, a Ty byłaś u okulisty czy córa?

Miłego dnia Brzuszki!
U Was też upał?

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2011, 13:00

U Was też upał?
tak.

ja z Julką zjemy obiadek i idziemy na dwór :ico_sorki:
Mnie się uzbierało 3 takie i zakupy wczoraj miałam za darmo w sumie- kupiłam Zu lampkę nocną, dywanik do łazienki, małe ręczniki dla Zu, 2 szklanki, noże w stojaku, żel pod prysznic i chyba 6 zł dopłaciłam
super zakupy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jest z cerą i włosami
na początku troszkę krost mi powychodziło ale teraz już jest oki :ico_sorki: a włosy dużo mniej się przetłuszczają i jak bym u fryzjerki to stwierdziła że dużo ładniejsze mam :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

22 maja 2011, 14:13

A tak się miałam pytać jak to u Was jest z cerą i włosami?
Bo mnie zdecydowanie mniej się włosy tłuszczą i buźka się nie błyszczy nawet po całym dniu w upale. Aha i włosy na nogach mi wolniej rosną :ico_brawa_01: Fajne zmiany!
u mnie na odwrót niestety, włosy wypadają garściami, szybciej się przetłuszczają i cera bylejaka, mam czerwone plamki na polikach, wiecej pryszczy mi wyłazi, a włosy na nogach, czy okolice bikini i pachy rosną jak oszalałe, ale z elizą miałam tak samo i do tego nawet na brzuchu mi wyrosły długie, ale po urodzeniu elizki same wypadły i było ok. Hormonki szaleją heh.

elibell, a Ty byłaś u okulisty czy córa?
jeszcze nie byłam, dopiero spotkanie umówiliśmy, i ja i mąż, mała za mała na takie badania wzroku, mąż dostał jakieś bony na darmowe badania wzroku dla rodziny i dla przyjaciół i na ileś tam funtów dopłaty do okularów, a że kilka lat nie badaliśmy wzroku więc postanowiliśmy skorzystać i mamy w sobotę umówioną wizytę:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”