u mnie było to samoostatecznie z bólami i dość wysoką gorączką trafiła do szpitala
gorączka i ból nerek - ale antybiotyk pomogł - bynajmniej na stan zapalny
[ Dodano: 27-05-2011, 10:50 ]
tzn to samo ale bez szpitala
no właśnie mnie pęcherz bolał poszłam zrobiłam posiew i wyszło jakimi antybiotykami mogę leczyć. Ale jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży (bardzo małe ale zawsze jest) dlatego antybiotyku żadnego nie biorę. Chociaż urolog powiedział że jak bardzo będzie bolało to nawet jakbym była w ciąży to da zinnat. Ale teraz biorę urosept, urinal i witaminę C i na szczęście pęcherz nie boliNajważniejsze to nie doprowadzać do zapalenia pęcherza,
furagin brałam wcześniej przez 5 dni i nie pomógł. Poszłam do internisty a on mi przepisał furagin ale powiedział żebym lepiej poszła do urologa. Poszłam do urologa zrobił mi od razu usg i powiedział że furagin bardziej szkodzi lepiej zinnat bezpieczeniejszy, tym bardziej że w antybiogramie wyszło że zinnatem można leczyć. We wtorek idę do ginekologa poproszę o skierowanie na test z krwi i jak wyjdzie że nie jestem w ciąży poproszę o zinnat.gosia888, a furagin Tobie nie dał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość