tez sie własnie dziwie.......wiem ze kiedys stosowali w szpitalu na wywołanie ale to zamierzchłe czasy....Zoola no dziwne, że lekarz kazał wypić ten olejbo to wcale takie bezpieczne nie jest
moja teściowa mówiła, że też piła, ale ją nie ruszyło.
wczoraj mama mi kupiła po 7 złzmykam zrobić obiad, bo mąż nadciąga z zakupamitruskawki mi kupił
u nas po 8zł, a u Was po ile?
Ja też, po co ryzykować.ja w takim przypadku tez bym wolała cc...ale ja spanikowałam i wolałabym jednak dla bezpieczeństwa malej cesarkę
Mi mówili, że nie bo silnie uczulają ale pewnie jest tak jak ze wszystkim-zjeść małą rybkę i obserwować.dziewczyny karmiace, a ryby mozemy jesc?
no wlasnie mi tez sie to o uszy obiloMi mówili, że nie bo silnie uczulają
ja nawet nie patrze, bo strasznie mam ochote na niea u Was po ile?
my chyba dzis sobie odpuscimy, bo nie bedzie za bardzo kiedy sie wybrac, chyba ze przejdziemy sie po zakupy tylkoMy po spacerze, młody śpi nadal. Musieliśmy po godzinie wracać bo zaczęło kropić.
nabiału prawie wcale nie jem,tylko kawa z mlekiem,czasem kanapka z serem,raz na jakiś czas mleko z ryżem,więc to chyba nie od tegoAniu mialam Ci pisac, ze ta ciemieniucha na brwiach, to moze od zbyt duzej ilosci nabialu? Marcel tez tak mial, jak zmniejszylam ilosc bialka, to zniknela
mi twardniał nawet co 3 min jak była położna zanim pojechałam a później dopiero czułam skurcze i wylądowałam na porodówcedziewczyny czy to normalne ze brzuch twardnieje co 5/ 6 minut ????
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość