No a ja właśnie chyba będę musiała mieć CC.szkieletorek, no właśnie o pielęgniarki mi chodzi. Ale to po cc chyba gorzej jest, bo stare pindy nawet na chwil e sie nie zajmą dzieckiem, a ja nawet schylić się nie mogłam po Małą![]()
Ja łykam od początku magnez i dwa razy w tygodniu potas, chyba ma pomóc we wchłanianiu magnezu. Przy Zu łapały mnie skurcze łydek, zwłaszcza w nocy, a teraz mam spokój. Tabletki mają różną zawartość magnezu- może za małą dawkę łykasz?
ja ku odmianie dodatkow mam witamine C i żelazo bo mam anemię, nie wiem czy wyniki się poprawiają czy nie, pewnie po wizycie 8 czerwca będę miała zrobić badania krwi i moczu. Badanie płynu płodowego na szczęście wyszło ok. Wczoraj odebrałam wyniki, pozostałe też idealne.A co do magnezu to nie wiem zobaczymy bo biorę go od tygodnie dokładnie więc może za krótki czas.Jak do następnej wizyty nie ustana lub zmaleją to powiem ginowi .
Potas też mam .
ja kupywałam takie chusteczki po 4,90zl paczka więc cena chyba dobra jak na moje okoKobietki doradźcie mi .
Mam propozycje że kupi mi żona kuzyna chusteczki pampers
12 opakowań ( 64 szt w opakowaniu są ) za 7 funtów
Też biorę wit C oraz żelazo bo ostatnio wyszło mi baardzo niskie.Ale taka moja uroda mama moja ma anemie więc muszę sie pilnować.ja ku odmianie dodatkow mam witamine C i żelazo bo mam anemię, nie wiem czy wyniki się poprawiają czy nie, pewnie po wizycie 8 czerwca będę miała zrobić badania krwi i moczu. Badanie płynu płodowego na szczęście wyszło ok. Wczoraj odebrałam wyniki, pozostałe też idealne.A co do magnezu to nie wiem zobaczymy bo biorę go od tygodnie dokładnie więc może za krótki czas.Jak do następnej wizyty nie ustana lub zmaleją to powiem ginowi .
Potas też mam .![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość