a wkurza mnie bo waga od prawie dwóch tyg bez zmian, mam wrażenie, że się zepsuła hehebozena, jak tam dietka?
No u nas w cieniu jest juz 27 stopni wiec ciepełko .Witajcie dzisiaj pięknie i słonecznie. Prawie jakby wakacje!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 31-05-2011, 10:08 ]
a tak w nawiasie to macie plany na wakacje?
O renty, no i to nie raz dziennie. Też sie bardzo boi tylko że mężczyźni chyba bardziej ze spokojem podchodza do tego.Choc też widać że jest przejęty. Jak jest w pracy to dzwoni do mnie co jakis czas ,pyta jak sie czuje , jak samopoczucie i ciagle mówi że mnie kocha.,Pomaga mi bardzo duzo.No a gadałaś z mężem o tym jak się czujesz?
dla mnie to byłby ideał, mój G nie jest taki wylewny i muszę się upominać o swoje, zazdroszczę faceta który nie boi się okazywania uczuć.Fajnie mieć taką osobę ze wsparciem
do torby to nawet nie mam co pakować, bo szpital daje wszystkoaskra, torba spakowana,wszystko przygotowane??Ciuszki poprane?Poprasowane?
znajdz sobie jakieś porządne zajęcie...bo tak się nudzić i myśleć to niezbyt dobrze...Kurde muszę cos pisać albo za jakieś czytanie sie wziąć by nie zwariować zanim mąż przyjedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość