01 cze 2011, 22:04
witam wieczornie.
cyn_inspiration dokładnie nie ma co się przejmować a jak upał u was jeszcze to tym bardziej, mi młoda wczoraj wymiotowała cały dzień, mało co zjadła, dzi tez nie wiele zjadła i sie nie przejmuję, gorączki nie ma, będzie głodna zje wszystko i będzie latać do kuchni co chwila po coś, grunt by piły dzieci dużo, no i ja wychodze z załozenia że krzywdy sobie nie pozwolą zrobić, dają znać jak sa głodne i tak samo jak nie maja apetytu, oczywiscie jeżeli brak apetytu jest długi to trzeba iśc do lekarza
a co do linku Twojego, to się domyślam o jaki filmik chodzi i owszem jestem zbulwersowana takim zachowaniem rodziców, ale z drugiej strony patrząc nie ma zakazu palenia tylko sprzedazy nieletnim i do tego jak widzę matki karmiące cycem i palące czy to jest różnica????chyba niewielka jedynie, ze samo dziecie faji w buzi nie trzyma, wiem, ze nie powinnam się udzielać bo świeta nie byłam, paliłam w pierwszej ciaży, mniej lub bardziej świadoma tego co robię, ale juz nie palę - choć to nie wytłumaczenie, byłam głupia i się do tego potrafię przyznać, a ile kobiet, a moze nawet nie jedna z was paliły i w ciaży i w czasie karmienia i pali nadal ale jak widzi dziecko palące to szokuje/?dlaczego??
u nas fajny dzień, mała wybiegała sie na placu zabaw i mnie wyganiała z tym bebzolem, coraz większym to ja nie mam sił już na bieganie, eh hihihi z mała w tym miesiacu to ja brzucha mało co miałam:)mogłam szaleć a teraz idzie brzuch później ja hihihihi