Motylku serdeczne gratulacje

wyczekałaś się na swojego okruszka
Murchinson Twoja położna doprowadziła Ciebie do łez, a moja sama się u mnie popłakała

zaczęła mi o problemach syna z prawem opowiadać i się rozkleiła

a to, że ma swoje prywatne teorie, to na pewno. Ja mam stanik dobrze dopasowany na pewno i nie mam zamiaru nosić innego, żebym później piersi do pępka wisiały tym bardziej, że naprawdę bardzo mi urosły, a i tak się obawiam, żeby po karmieniu skarpetki z nich nie zostały
Emilia klimatyzację rano ustawiam na 23-24stopnie, ale jak robi się upał w południe, to nie daje rady zejść poniżej 26stopni, ale mimo to w mieszkaniu jest bardzo przyjemnie. Stacjonarna klimatyzacja jest na pewno bardzie wydajna, bo nasza ma zasięg 25m2. Pampersy białe w e.leclercu już dość długo są po 41,99zł.
Ania i jak tam skóra Milenki, poprawiło się coś?
Wiola super fotki

jaka z Ciebie laseczka

kto by pomyślał, że dwójkę dzieci urodziłaś

jak byliśmy jeszcze w szpitalu, to jedna dziewczynka cały czas płakała

zasypiała może na pół godz. a godzinę był płacz i w dzień i w nocy

a dajesz małemu coś na brzuszek? Ja podaję espumisan 4 razy po 10 kropelek, z czego wypitych jest max 5, a efekt jest wyraźny, Krzysiu nadal troszkę się pręży i nie może za bardzo spać, ale nie ma już tego przeraźliwego płaczu.
Mariola jeżeli rozstępy masz świeże, to smaruj jakimś serum, albo maścią na blizny-osiągniesz najlepszy efekt, a nawet jak nie są świeże, to i tak zbledną i z czasem nie będzie ich praktycznie widać, szczególnie jak brzuszek wróci do normy. Ja brzuch ćwiczę od 3 doby po porodzie, nie robię oczywiście brzuszków, ale napinam mięśnie poprze wciąganie brzucha, staram się chwilę tak wytrzymać i rozluźniam, robię 10 takich powtórzeń i z dnia na dzień mam coraz mniejszy, jest jeszcze troszkę galaretka, ale poprawę widzę i to mnie cieszy

a my z mężem ciągle wyzywamy się od grubasów i baboli, ale to tak z miłości
Koroneczka od kiedy przeszliście na 2 pieluszek? U nas 1 są jeszcze spore
NOWA a jak tam z Twoimi uszami? mój mąż był się dzisiaj dowiedzieć co jest potrzebne do becikowe i u nas jest tak: kopie naszych dowodów osobistych, wypełniony wniosek i zaświadczenie od lekarza lub położnej o tym, że przynajmniej raz w ciąży byłaś badana.
Krzysiu wykąpany, najedzony i śpi

znowu mi w ręcznik narąbał
Na jak długo starcza Wam paczka pieluch? Nam pierwsza już się kończy, może na pojutrze jeszcze będzie, czyli 9 dni
Jutro idziemy do kościoła ustalić termin chrztu i od razu pójdziemy lokal zarezerwować, ten sam, w którym mieliśmy przyjęcie ślubne, mam nadzieję, że będzie wolny. Albo może najpierw dowiem się jak sytuacja z lokalem wygląda.