Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 19:57

nogi mi drętwieją i puchną, zobaczę czy cos poradzi :ico_sorki:
no to kochana magnezik trzeba lykac, ja mialam tak w pierwszej ciazy, a nogi puchna ci od upalow, od chodzenia czy nawet jak nic nie robisz????
,, to będzie kopać tak jak krecik? ,,
hehe fajnie

Moj Erys chyba tak do konca nie rozumie co sie dzieje

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 cze 2011, 20:21

no to kochana magnezik trzeba lykac, ja mialam tak w pierwszej ciazy, a nogi puchna ci od upalow, od chodzenia czy nawet jak nic nie robisz????
od wszytskiego budze się rano i mam nogi jak balony, chodze to jakby ktos zyły mi wyrywał z nóg taki ból.... tragedia :ico_szoking: ale spytam lekarza i będe brała magnez skoro mówisz że pomaga..... dzieki za radę :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 20:32

od wszytskiego budze się rano i mam nogi jak balony, chodze to jakby ktos zyły mi wyrywał z nóg taki ból.
hmm to nie wiem, to moze cos byc, bo mnie zawsze sie pytaja czy mi nogi puchna i czy mam dretwienia, ale ja mam tylko spuchniete, ale nie zawsze, jak jest goraco, jak dlugo chodze, po podrozy. Musialam lykac magnez i robic dietke taka ryzowa, ugotowac ryz bez soli na caly dzien i caly dzien jesc ryz np z owocami, ale nie bananami ani winogronami.
Powiesz ginowi, bo jesli Ty masz non stop to cos nie bardzo chyba, ale nie chce Cie straszyc ale moze to swiadczyc o cukrzycy ciazowej, zatrucie ciazowe.
Powiedz jutro o tym ginowi

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 cze 2011, 20:35

cukrzycy ciazowej
cukier własnie mi badaja na kazdej wizycie z palucha i zawsze mam bardzo dobre wyniki.

sama jestem ciekawa....zobaczymy jutro, juz się doczekać nie mogę żeby zobaczyć czy wszystko jest ok.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 20:44

cukier własnie mi badaja na kazdej wizycie z palucha i zawsze mam bardzo dobre wyniki.
no to dobrze, ze masz cukier ok

Poczytaj na necie o puchnieciu i dretwieniu, tam wiecej sie dowiesz

A gdzie reszta dziewczyn, opalaja sie?????

Kocura Bura miala zajrzec po wizycie, mam nadzieje, ze wszystko ok :ico_noniewiem:

[ Dodano: 07-06-2011, 20:51 ]
Izus , mam do Ciebie prosbe, kiedys wklejalas stronke z imionami, zapomnialam ja skopiowac, czy moglaby podac jeszcze raz, to bym sobie luknela na imiona

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

07 cze 2011, 20:52

,, to będzie kopać tak jak krecik? ,,
hehe fajnie

Moj Erys chyba tak do konca nie rozumie co sie dzieje
No z jakiego miesiąca jest twój.Moja w lutym skonczyła 3 latka?

Ja Olci dużo opowiadam o tym wszystkim. Ona sama kiedyś zapytała czy lekarz mi włożył dzidziusia , więc jej wytłumaczyłam skąd biorą się dzieci ale nie tak jak my możemy o tym rozmawiać tylko że ,, bardzo chcieliśmy mieć dzieciątko z wujkiem , bardzo się kochamy , przytulaliśmy się i kochali i Bozius dał nam dziecko ,, Jej to wystarczyło w zupełności jak na ten wiek .Potem widziała jak biorę leki i mowie by Lilianka rosła zdrowa, i opowiadam jak mała rośnie tam itp i to ją bardzo ciekawi.Wie żre jak mała urośnie to pan doktor mi ja wyciągnie.Nie pytała jak gdzie i co wiec nie mowie .

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 20:57

Moja w lutym skonczyła 3 latka
Erikk jest z wrzesnia, wiec skonczy juz niedlugo 3 latka

szkieletorek

07 cze 2011, 21:12

Moja w lutym skonczyła 3 latka
Erikk jest z wrzesnia, wiec skonczy juz niedlugo 3 latka
To nie ma miedzy nimi wielkiej roznicy

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 cze 2011, 22:01

Cześć, cześć!

Jestem, jestem, tylko czasu nie miałam za wiele.
U nas wszystko w porządku, zarówno ja jak i On :-)
Ginka powiedziała,że kilo waży. Czyli w sam raz :-)

Pati85, no to juz się wyjaśniło, kogo masz w brzuszku- gratulacje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
inia1985

07 cze 2011, 22:07

Pati85, gratuluję synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja byc może jutro będę wiedzieć kto w brzuszku siedzi :ico_noniewiem: Mąż jest zdecydowany, że ze mną pójdzie i się dopyta, czyli wiadomo, że jak lekarz mu powie, to i ja będę wiedzieć... nici z niespodzianki :ico_noniewiem: Nadzieja jeszcze w mojej córci, bo ona też będzie na tej wizycie (tatuś się miał nią zająć podczas wizyty, więc siłą rzeczy musi być z nami), ona nie lubi jak mamie coś dziwnego robią, zawsze płacze i chce się do mnie przytulać, więc wtedy tatuś z nią będzie musiał wyjść :ico_oczko:

szkieletorek, super jest ta Olcia, która się zajmujesz, dzieci mają ciekawe skojarzenia :-D

izabelllla123, a czułaś dziś ruchy? Jutro mamy wizyte o tej samej godz. :ico_oczko:

Pisze już z nowego kompa :-D Nawet nie wiecie jak się cieszę :-D

[ Dodano: 07-06-2011, 22:08 ]
Kocura Bura, dobre wieści :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”