Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 11:25

w końcu mamy ciepła wodę cos poswirowali z zaworami głownymi że nie mieliśmy, umyłam głowę, nogi i reszta wydepilowane, teraz biore się za obiadek.
U nas dziś pulpety z dziczyzny w sosie, mizeria i młode ziemniaczki z koperkiem juz na sama myśl mnie kręci w głodu.

jesze 3 godziny 30 minut i uciekam do gina, już chce mieć wizytę, wogóle zauwazyłam dzis w karcie ciąży że zaznaczył mi jakies badania, ale nic na wizycie nie mówił więc nie zrobiłam. :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 11:36

Cześć!

Ja odwaliłam kawał roboty, tzn. przejrzałam ciuszki, co przywiozłam po zu i te co kupiłam i posegregowałam, 0-3,3-6 i większe. Na razie wypiorę te do 6 miesięcy, na razie czyli pewno pod koniec lipca :ico_oczko: Całkiem sporo ich mam, więc luz. Jakieś skarpetunie musze pokupić i kombinezon na zimę i finito- nie będzie goły chodził, hehe...

izabelllla123, ja wczoraj miałam przeboje z wodą ciepła w łazience :ico_olaboga: w kuchni była. Gość z pogotowia zjawił się dopiero przed 22 i nic nie zrobił, bo nikt go nie wpuścił z sąsiadów :ico_szoking: Ale chyba sa siad z góry odpowietrzył i poleciała u nas. Ale kurde, ja zaczęłam się kąpać w ciepłej, ajak już byłam cała w pianie to lodowata leciała. Więc na golasa w tej pianie szłam z miska do kuchni i z powrotem,żeby się spłukać. A jeszcze M. nie było, bo pojechał na próbę, no koszmar :ico_olaboga:

karina witaj znowu i wpadaj częściej!

izabelllla123, przyszedł Ci wózio?

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 11:43

Kocura Bura a co tak nie zaglądasz na 4-latki? :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 11:46

moni26, bo nikt tam nie zagląda :ico_haha_01: Cisza.....
Dobra, lecę się zameldować :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 11:52

przyszedł Ci wózio?
mam do odbioru na poczcie, awizo mam w skrzynce będe musiala jutro M wyslać bo musi jechac do innego miasta na pocztę, bo przyszedł na mój adres zameldowania.

Ale jeśli chcesz wiedzieć jaki juz rzucam linka
http://allegro.pl/najlepsza-oferta-mega ... 81286.html kolor 962 to jest zgnila zieleń/ oliwka z beżem zarówno głęboki ze spacerowym jak i nosidełko.
Ale kurde, ja zaczęłam się kąpać w ciepłej, ajak już byłam cała w pianie to lodowata leciała. Więc na golasa w tej pianie szłam z miska do kuchni i z powrotem,żeby się spłukać.
hehhe fajnie to musiało wygladać, ja opłukalam sie w misce wczoraj ale zero komfortu z takiej kapieli. Bogu dzieki że dziś do gina nie pójde podmyta tylko wymyta :-D :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 cze 2011, 11:58

izabelllla123, no fajny ten wózio, taki retro! Ja chyba jeździłam podobnym :-D
Wygląda porządnie, a nie plastikowo.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 cze 2011, 12:05

no fajny ten wózio, taki retro! Ja chyba jeździłam podobnym
Wygląda porządnie, a nie plastikowo.
podobaja mi się własnie wózki retro jest super amortyzowany i w 96% z aluminium może nie najlzejszy ale szeroka gondola, pompowane i amortyzowane koła, mozna wpiąć fotelik na stelaż wózka. Chciałam pierwsze kupic wózek jak mi sie podoba ale facet w sklepie uświadomił mi że ja tylko go mam pchać a nie ja będę w nim leżała tylko dziedziuś więc wybrałam taki rodzaj. Będe zostawiał go w wózkowni na parterze bloku.

ja miałam wózek z wiklinową gondolką a na tym był granatowy sztruks. Ale stelaz idento jak ten który kupiłam dla Oliwki. :-D

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2011, 12:25

inia1985, wieczorem jak chciałam zasnąć kopała mała jak opetana jednak miałbyście dobry pomysł ze szturchnięciem, ale w ciągu dnia mam maksymalna ciszę w brzuszku.
No ja tez w ciągu dnia mam cisze straszną.Wieczorek lekko cos tak pobaraszkuje ale delikatnie za to rano jest bardzo aktywna ;)
kiedy dzieci wymyślają że je cos boli.
u nas to samo, wtedy ja caluje to miejsce a moj synek mowi, o nie boli juz :-)
Kiedyś opiekowałam się taka Moniczka, i ona jak się wywróciła poleciała do babci i mówi ze ja boli bardzo i płacz niesamowity.Babcia powiedziała ,, pluń na kolanko a za chwile przejdzie ,, no i kochane jak rek a odjął hehehe
nosiłam miseczke najmniejsza A , teraz mam juz D
:ico_szoking: to tylko mi nic nie rosną :ico_oczko:
Rety w tego wychodzi ze tylko mnie tak urosły. Kurde będę mieć worki po ciąży.
Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki ,czy wy też panikujecie z tymi ogórkami co niby zatrute?? mnie dzis naszło poszłam sobie zakupić do pana u którego zawsze kupuje,ale teraz mam dylemat jesc czy nie jesc?? :ico_puknij:
Ja nie jem mniej ani nie kupuję mniej.Staram się je dokładnie myc i przestrzegać zasad higieny. Moj P troszkę kiedyś coś mówił że może nie powinnam jeść ale dał sobie spokój.
Jem bardzo dużo właśnie owoców i warzyw bo mam na nie jeszcze większą ochotę w ciąży niż normalnie.
Dziś byłyśmy po badaniach z małą na zakupach i kupiłam całą torbę owoców.

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

08 cze 2011, 13:01

izabelllla123, bardzo elegancki wózek i nawet długa gondola, bo dla mnie to jest kluczowy czynnik przy wyborze :ico_oczko: Wiki rosła szybko i gdybyśmy wzięli taką małą, to byłby problem, w czym wozić dziecko, które w gondoli się nie mieści, a siedzieć jeszcze nie potrafi
A co niech się chłopina pocieszy :ico_oczko:
dokładnie, tym bardziej, że faceci to wzrokowcy i jak się napatrzy na Dzidzię, to będzie bardziej odczuwał, że ten Malec z nami już jest

Kocura Bura, fajnie, że już posegregowałaś ubranka, jak mama z wczasów wróci, to też się wybiorę na strych i powyjmuję te najmniejsze ubranka po Wice.

Wiki dziś książkowo zasnęła, wybiegała się na podwórku (super pogoda, ciepło, ale chłodny wiaterek wieje), zjadła cały obiad :ico_szoking: i bez protestu zasnęła w łóżeczku :-D Ja już się przyszykowałam do wizyty, teraz czas się wziąć za jakieś drugie danie

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

08 cze 2011, 13:25

Izabela fajny ten wózeczek :ico_brawa_01:
Dobrze, że masz już cieplutką wodę :-D

Kocura ja już jedną komodę zapełniłam rzeczami młodego :ico_oczko:
Co prawda nie samymi ubrankami, bo i karuzelke i rożek i pościelki też się zmieściły :ico_oczko:

Szkieletorek mi tak przy Elizie urosły :ico_szoking:
A pomyśl sobie, że przy karmieniu jeszcze urosną :ico_oczko:
Ja wyglądałam jak chodząca mleczarnia :ico_oczko:

Inia to dobrze, że Wika ładnie obiadek zjadła najwyraźniej już dzieciątko zgłodniało :ico_oczko:
Może wstanie w dobrym humorku :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”