Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 14:40

ja sobie pospała prawie 2 godzinki, pewnie w nocy nie będę mogła w nocy spać :ico_noniewiem: głowa mnie rozbolała bo się martwię tym cukrem :ico_noniewiem: teraz ziemniaczki młode wstawiłam i za chwilkę obiadek z Julka zjemy :ico_sorki:
A może pojadłaś czegoś słodkiego dzień wcześniej
co do glukozy to na czczo miałam 81 więc jest oki :ico_sorki: ale po glukozie miałam 206 :ico_placzek:
u nas znów leje już po prostu bokiem ta pogoda wychodzi
daj nam troszkę tego deszczu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

elibell
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 14:47

hej czytam was na bieżąco ale jestem taka zasmarkana, zakichana, z bólem głowy, że już nie wiem co która pisze

współczuję Wam testów na glukozę, ale trzymam kciuki by się okazało, że to nic poważnego.

Zdjęcia robiliśmy ale po kilku się pokłóciliśmy, bo mój maż myśli, ze ja modelka powinnam domyśleć sie co mam robić i jak stanąć i w ogóle, nigdy nie lubiłam obiektywu, czuję się skrepowana, wie o tym doskonale, więc foch, niech sobie znajdzie modeleczke, ją zapłodni i trzaska zdjecia, a mi da święty spokój, ale jestem wnerwiona, i w duszy mam dziś wszystkie inne jego dobre zachowania wobec mnie

Moja mała popłakuje coś nie wiem czy gorączki nie ma, bo ona też zasmarkana strasznie, zaraz idę zajrzę do niej biedulki.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 cze 2011, 14:50

daj nam troszkę tego deszczu
nie ma problemu zaraz popcham chmury dalej, zimno strasznie bo tylko 15 stopni u nas a w nocy ma być 8 stopni, ale jest tego plus nie mam popuchniętych nóg.

elibell, zdrówka dla was i nie denerwuj się Kochana

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 15:04

Inia zgapiaj, ciesze sie ze sie podoba, już jeden taki koc malinowy mam ale Natalli go dałam a jest cudnie mięciutki :ico_oczko: jakbym coś jeszcze cudaśnego znalazła to ci podsune linka, ja tez siedze dziś na allegro bo jutro kaska bedzie to trzeba troszke przechulać :ico_haha_01:

no i nam sie przesunoł zakup rowerka dla Majki na jutro, bo szwagier jest chrzestnym i miał kaske dorzucic, a nam wypadły te wydatki z moimi zębami :ico_noniewiem:
no ale myśle ze te kilka dni Majeczce różnicy nie zrobi :ico_haha_01:

moge na allegro kupić rowerek za około 150zł
albo isc do sklepu i za taki sam rower dać 180zł :ico_noniewiem:
mam dylemat, boooo jak zamówie to bede czeakć na niego, nie wiadomo czy wyśla od razu za pobraniem nawet, no i jak z gwarancją jakby co...
a jak kupie w sklepie to mam rower od ręki i zawsze moge zareklamowac, nie bać sie ze bedzie brakowało jakijś części itp :ico_noniewiem:

[ Dodano: 09-06-2011, 15:07 ]
http://allegro.pl/rowerek-sterowany-bob ... 27807.html
o ten

albo prawie taki sam http://allegro.pl/promocja-rowerek-troj ... 55834.html

[ Dodano: 09-06-2011, 15:22 ]
brrrrr ten drugi odpada, jak sobie poczytałam komentarze to mnie odrzuciło :/
poszukam oryginału Milly Mally albo pójde do sklepu :-D

elibell
4000 - letni staruszek

09 cze 2011, 18:30

elibell, zdrówka dla was i nie denerwuj się Kochana
staram sie ale jak człowiek nie wyspany od kilku dni albo kilkudziesięciu, z zapchanym nosem z bolącym gardłem to cieżko się nie denerwować i nie marudzić co gorsza, a mój maż oczywiście w d.... ma i muze znów nawala a nakupował tych subbuferów i mnie zaraz trafi, normalnie spalę mu to serio, powiem, ze mała włączyła mocno muze i głośniki poszły hahahahahahaha, ale by było z mojej strony perfidne, najgorsze, ze jak my się kłócimy to na całego, a mi odbiera chęć na wszystko i nie myślę o niczym dobrym, tylko o najgorszym

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 19:18

Hejka

bylam dzis na sprzataniu, syf taki , ze szok, urobilam sie jak nie wiem, nie mialam sily robic, chyba bede musiala facetowi powiedziec , ze do konca czerwa pociagne a potem kolezanka bedzie za mnie robila

Nic mi sie nie chce dzis, nie mam sily, mialam poprasowac ale nie dam rady.

inia sorki, ale nie rozumiem Twojego meza, jak mozna sie nie cieszyc :ico_noniewiem:

izabella, pytalas sie gina o te puchniecia, co powiedzial????

A ja buszuje w necie, naszla mnie faza, znow bym wszystko kupowala :ico_olaboga: jak ja to uwielbiam :-)
elibell, zdrowka kochana, witaj w klubie, bo ja tez chora

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 cze 2011, 19:45

izabella, pytalas sie gina o te puchniecia, co powiedzial????
pytałam, powiedział że to naturalne w takie upały i nie mam sensu kolejnych witamin w siebie wpychać, cukier mam dobry, USG żył miałam tez wyszło ok. Mam moczyc nogi w zimnej wodzie i trzymać je w górze. Jak będzie gorzej mam do niego dzwonić.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 cze 2011, 20:11

pytałam, powiedział że to naturalne w takie upały i nie mam sensu kolejnych witamin w siebie wpychać, cukier mam dobry, USG żył miałam tez wyszło ok. Mam moczyc nogi w zimnej wodzie i trzymać je w górze. Jak będzie gorzej mam do niego dzwonić.
no to fajnie, ze nic powaznego

My bylismy na 30 minut na podrowku, maly sie wylatal z kolega teraz idziemy kolacje robic i jesc. W brzuchu burczy, trzeba sie najesc :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

09 cze 2011, 20:58

ale po glukozie miałam 206 :ico_placzek:
bardzo wysoki... a jaki test miałaś ten 50 czy 75g?
Zdjęcia robiliśmy ale po kilku się pokłóciliśmy, bo mój maż myśli, ze ja modelka powinnam domyśleć sie co mam robić
he he, na pewno minie Wam, a twój mąż jest fotografem?
jakbym coś jeszcze cudaśnego znalazła to ci podsune linka
podsyłaj :-D

izuś_85, ja bym chyba kupiła w sklepie ten rowerek, bo różnica w cenie nie jest duża

izabelllla123, dobrze, że te opuchnięcia były tylko ze względu na upał :ico_sorki:

Pogadałam sobie z mężem i się uspokoiłam. Był w szoku, ale już potrafi dostrzec plusy posiadania chłopaka, już się cieszy na zabawki, które będzie mu kupował :ico_oczko: Zawsze marzył o sterowanym samolocie :ico_oczko: Powiedział mi, że najważniejsze dla niego jest to by synuś był zdrowy i żeby mi się nic nie stało przy porodzie... Najpiękniejsze słowa, jakie mogłam od niego usłyszeć :-) Największym jego zmartwieniem jest teraz imię, mimo że wcześniej ustaliliśmy, że będzie Piotr po moim tacie, to on ma wątpliwości, czy to dobry pomysł, bo jego brat ma na imię Piotr i byłoby dwóch Piotrów K. Dla mnie to nie problem, ale skoro to mu tak ciąży, to może Piotr damy na drugie, a nad pierwszym imieniem jeszcze pomyślimy. Nawet pozwolę mu wybrać, a co? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 cze 2011, 21:17

Pati85, inia1985, dzięki za troskę
Pogadałam sobie z mężem i się uspokoiłam. Był w szoku, ale już potrafi dostrzec plusy posiadania chłopaka, już się cieszy na zabawki, które będzie mu kupował Zawsze marzył o sterowanym samolocie
ja jakoś nie widze mojego M. jak bawi się lalkami lub w dom :ico_smiechbig:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”