co do glukozy to na czczo miałam 81 więc jest okiA może pojadłaś czegoś słodkiego dzień wcześniej

daj nam troszkę tego deszczuu nas znów leje już po prostu bokiem ta pogoda wychodzi

co do glukozy to na czczo miałam 81 więc jest okiA może pojadłaś czegoś słodkiego dzień wcześniej
daj nam troszkę tego deszczuu nas znów leje już po prostu bokiem ta pogoda wychodzi
staram sie ale jak człowiek nie wyspany od kilku dni albo kilkudziesięciu, z zapchanym nosem z bolącym gardłem to cieżko się nie denerwować i nie marudzić co gorsza, a mój maż oczywiście w d.... ma i muze znów nawala a nakupował tych subbuferów i mnie zaraz trafi, normalnie spalę mu to serio, powiem, ze mała włączyła mocno muze i głośniki poszły hahahahahahaha, ale by było z mojej strony perfidne, najgorsze, ze jak my się kłócimy to na całego, a mi odbiera chęć na wszystko i nie myślę o niczym dobrym, tylko o najgorszymelibell, zdrówka dla was i nie denerwuj się Kochana
pytałam, powiedział że to naturalne w takie upały i nie mam sensu kolejnych witamin w siebie wpychać, cukier mam dobry, USG żył miałam tez wyszło ok. Mam moczyc nogi w zimnej wodzie i trzymać je w górze. Jak będzie gorzej mam do niego dzwonić.izabella, pytalas sie gina o te puchniecia, co powiedzial????
no to fajnie, ze nic powaznegopytałam, powiedział że to naturalne w takie upały i nie mam sensu kolejnych witamin w siebie wpychać, cukier mam dobry, USG żył miałam tez wyszło ok. Mam moczyc nogi w zimnej wodzie i trzymać je w górze. Jak będzie gorzej mam do niego dzwonić.
bardzo wysoki... a jaki test miałaś ten 50 czy 75g?ale po glukozie miałam 206
he he, na pewno minie Wam, a twój mąż jest fotografem?Zdjęcia robiliśmy ale po kilku się pokłóciliśmy, bo mój maż myśli, ze ja modelka powinnam domyśleć sie co mam robić
podsyłajjakbym coś jeszcze cudaśnego znalazła to ci podsune linka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość