Ojej ale fajniebo sie cieszyl jak dziecko i dzisiaj wszystkim opowiadal, jak to kalinka mnie kopnela i cala stopke widzial

Ja juz chce byc po i juz nie miec tej cholernej zgagi!!! Jezu, jak ja moglam kiedys myslec ze to co mialam to zgaga?? Teraz to mi dopiero dalo to popalic.. Przedwczoraj zjadlam dwie kanapki z nutella to myslalam, ze sie poplacze, nigdy wiecej w ciazy nutelli!!!ja leze - mam zgage ...

Nina biedna, wspolczuje

I jak tam in.your mouths ? Znasz tego psa??? Czy tak na ulicy Cie jakis ugryzl?? Mam nadzieje, ze malutki sie nie zestresowal przez to!in.your.mouths, - np co ty?? pies cie pogryzł- jakiś zaznany??? wiesz bo jak nie - to wyduś od właściciela czy szczepiony i wogóle ....
Kurcze moj maz to ma taki katar juz kilka lat... katar 5 tydzień ??

Wspolczuje Wam dziewczyny tych wymiotow i biegunek, ja nic takiego nie mam za to mam cos innego.. To znaczy 'dopiero' trzy razy mialam w czasie ciazy ale to bylo straszne.. Raz sama siedzialam i nie wiedzialam co sie dzieje. Wiec tak - siedzialam przed komputerem i tak lekko mi niedobrze bylo i nagle, doslownie w ciagu kilku sekund tak mi sie zaczelo krecic w glowie i taki zimny pot mnie przechodzil, cala sie spocilam w ciagu kilku sekund, nogi i rece jak z waty, ledwo co sie dowloklam do lozka i polozylam i zasnelam bo nie moglam sie ruszyc ani nic

M dzwonil wlasnie z pracy, ze go brzuch cos boli, moze sie zwolni dzisiaj wczesniej hmm.. Milo by bylo ;) Takze chyba musze troszke mieszkanko ogarnac juz, a nie zostawiac na ostatnia chwile tuz przed jego przyjsciem ;)
Milego dzionka kobietki :)