ja nieDziewczyny czy Wy w nocy też takie pragnienie macie???
ja mimo, że wiem, że mąż będzie z Wiką, to jakoś nie jestem spokojniejsza. Moim największym lękiem jednak jest waga synka... Wiki miała 3900g i nie mogłam sobie poradzić, lekarz w ostatniej fazie mi na brzuch nacisnął...Ja porodu się nie boję, choć wiem jak boli, bardziej mnie martwi co z Elizą zrobię
pewnie, że są tylko z tym różnie bywa. Niektórym np. kilka dni przed odchodzi czop śluzowy, u mnie czegoś takiego nie było, zaczęło się odejściem wód płodowychA są jakieś wczesniejsze objawy że będę wiedział że za parę dni czy coś podobnego będę rodziła czy przyjdzie to tak nagle.
e tam, wszystkie są ładneSzkieletorek ja wiem, że nie wszystkie dzieci są ładne ale dla Ciebie Twoje będzie
najpiękniejsze na całym świecie
dokładniegrunt to pozytywne nastawienie do sprawy
no to taniutkoKupiłam sobie dzis w rossmanie balsam do opalania z filtrem 10 i 30 bo są na promocji za 6,99.
to bardzo możliwe, u mnie też Bąbelek szaleje w brzuchu jak się zdenerwujęnie wiem czy mój stres i szybkie bicie serca ja tak poruszyło?
to trzymam kciuki i czekam na relacje, bo u nas niestety bez zmian, nocnika nie lubi już w ogóle chyba że na głowę nakładać, nakładka na wc ok, siada z checia ale siusiu na dywanie robi:( ręce opadają serio, mam nadzieję, ze może lala sikając urodzinowa coś pomożekupiliśmy dzisiaj Majce ksiazeczke o nocniczku "Nocnik nad nocnikami" i chyba coś zrozumiałazobaczymy jutro bo mam zamiar od ranka nocniczkowa przygodę zacząc
wiec trzymajcie kciukasy mocno
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość