pewnie masz racjęinia1985, oj Wikusia jeszcze nie raz pewnie bedzie próbowała swoich sił, ale to czeka nas wszystkie
to u Was też coś takiego jest? W Pl, to śmieszna kwota, ale cóż, zawsze jakiś groszInia kochana mnie chodziło o becikowe w UK
jak widać wszędzie się kombinujekoleżanka, że jak ma sie własną działalność i płaci najniższe stawki podatkowe to wtedy dostaje tą wyższą kwotę, co jest zgodne z prawem ale nie sprawiedliwe
Kochana może napisz co się stało i wtedy będzie ci lżej.Dziś mało bede z wam siedizała bo mam zły humor, pokłóciłam się wczoraj porządnie z moim M. i nic mi sie nie chce. Mam takiego nerwa że jak mnie ktos dziś sprowokuje to zabije. Żle mi sie w nocy przez te nerwy spało, dziecko tez nie spokojne było. A wogole mam dość wszytskiego.
Ja mam jakieś 2,7 kgA jak u Was wagowo?
miałam na myśli,żebyś sama upichciłaMusze sie zadowolić kanapkami.
Ojjej to kiedy masz wizytę u Gina?Odebrałam właśnie wyniki krwi i moczu i są fatalne, anemię mam nadal, malo czerwonych krwinek, hemoglobina niska, hematokryt też za niski ale tu nawet luz dopiero mocz wyszedł tragicznie mam nabłonki płaskie i okrągłe w moczu, erytrocyty świeże i wyługowane, wałeczki, bakterie, szczawiany, śluz i drożdze czyli wszytskie dziadostwa których nie powinnam mieć. Kobieta z laborki kazał ki się pilnie skontaktować z lekarzem............ciekawe co się znów dzieje.
hehe ale masz gwiazdę ;)
ja mam wizytę w środę, nie wiem czym to jeste spowodowane, mam nadzieję że dziecku to nie zaszkodzi do czasu wizyty.Ojjej to kiedy masz wizytę u Gina?
Ja też cały czas miałam złe wyniki moczu, ostatnim razem było już bardzo źle ale wzięłam się za lanie w siebie na siłę wody niegazowanej i teraz jak robiłam to wyniki były książkowe.
szczerze nie chcę nawet o tym pamiętać, bo nerwy na samą myśl mnie biorą.Kochana może napisz co się stało i wtedy będzie ci lżej.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply i 1 gość