nie, te w brzuszkuChodzi ci o maluszki narodzone ?

nie zapominaj, ze juk konta dla dzieci nie ma, gdzie państwo dopłacało za urodzenie 250 funta i za skończony rok i 7 lat, tez już zlikwidowane niestetyA to już drugi dodatek który nam zabrali bo jeszcze ten na zdrowe odżywianie
taki mam zamiar ile wlezie, no ale też nie ma co przesadzać, wiecie jak Polacy patrzą na takie jak ja, że powalona w pracy siedzi zamiast w domu, bo tak nauczone kobiety, bo wiadome w PL ciaża i od razu zwolnienie lekarskie, tyle, że w PL się 100% pensji dostaje za to i macierzyński od urodzenia dziecka, a tutaj chorobowe to się w ogóle nie opłaca bo ledwo 80 funtów tyg nie ważne ile zarabiasz.elibell, no to póki się dobrze czujesz, to może warto popracować
znajoma tak zrobiła, przedstawiła dokumenty, ze niby pracowała a dziś ma konto zablokowane prze Revenue do czasu wyjaśnienia - nie ma co kombinować, zwłaszcza jak przyjęchało się tutaj żyć a nie tylko dorabiać na kilka miesiecyElibell mnie też doradzali, żebym otworzyła sobie firmę, ale ja tak nie chciałam
Żeby później się tłumaczyć nie to nie dla mnie
to Elizka z ciastkami zaszalałaciastka przyklejała do ściany
to bardzo fajny plan na dziś. Jakiś różowy kolorek planujesz?Może posortuje ubranka dzieciece rozmiarami i pojade po farby do malowania pokoju
maluje pokój na biało, a dodatki w kolorze zieleni, pomarańczu i zółtego. W umowie mamy że nie będziemy zmieniali kolorów ścian. A poza tym ruszamy z budowa domu wiec tam zrobie typowo dziewczecy pokój, ten chciałabym w miare uniwersalny, jesli trafi sie kolejna dzidzia żebym nie musiałam później zmieniac różu na niebieski.to bardzo fajny plan na dziś. Jakiś różowy kolorek planujesz
a ja chyba za wczesnie pochwaliłam się pogoda bo ciemne chmury na horyzoncie sie pojawily. ale jest tak sucho że masakraPogoda się nieco zepsuła
to udanej imprezy życzęMy dzis idziemy na udrodziny na 15 mialy byc w ogrodzie ale raczej beda w domu przez ta pogode.
u mnie jest tak samo, przedtem tylko jak lezalam, a teraz czy siade z herbata czy leze, rano czy noc totalna, szaleństwa straszne w brzuchu odchodząMoze przez pogode bo codziennie leje, u nas wszystko ok, synus szaleje w brzuszku, nie moge narzekac, bo nie patrzy czy to noc czy dzien, daje rowno.
tez mam taka nadzieję, do wizyty 4 dni więc staram sie o tym nie myśleć za wieleprzykro mi z powodu zlych wynikow, oby wszytko bylo ok
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość