Bephanthen i przemywanie wodą działa, Pawełek już tak nie marudzi i jest spokojniejszy, widać że już tak nie piecze.

Oczko strasznie ropieje, chyba wczoraj troche oliwki do oczka wtarłam

Może źle umieszczasz tą końcówkę w noskuJa to jestem chyba jakaś ułomna i nie potrafię tą fridą zassać
my przy tych pampkach tez tak mamy......pieluszka przykeja sie do dupki.....właśnie się zastanawiam nad tym bo wcześniej mieliśmy te zwykłe pampersa a teraz mąż kupił te premium care i zauważyłam że jak zrobi kupke to mu się ta pieluszka przykleja do pupki.
Z butelkami to tak jak u nas, mam 4 i tylko czasami podaję herbatki z nich. Ja ma balsam svr ale możesz posmarować na początek nawet kremem pielęgnacyjnym lub kremem oilatum lub bepanthenem.Murchinson, Maksiowi też ostatnio bardzo się buźka wysuszyła i ma pojedyncze chrosteczki. Nie wiem czym mogę ją smarować? U nas butelki avent też się nie sprawdziły, a mam ich chyba z 6 ( dostałam ). Może któraś chce?
U nas za to zwykły pampers nie za bardzo się sprawdza, lepsze dla małego są premium care. Fakt po żadnych nie ma odparzonej pupy. Motylek, ja tez nie bawię się w chusteczki jak Mateusz zrobi kupę tylko od razu do łazienki i pupsko pod kran. Dobrze, że Pawełek tylko tyle ulewa-można powiedzieć że w cale.markotka, właśnie się zastanawiam nad tym bo wcześniej mieliśmy te zwykłe pampersa a teraz mąż kupił te premium care i zauważyłam że jak zrobi kupke to mu się ta pieluszka przykleja do pupki.
my tylko tych używamypowiem wam ze własnie koncze pierwsze opakowanie dady z biedronki i sprawdza sie rewelacyjnie......pieluszka tez jet cieniutka![]()
![]()
to reakcja na syrop,on działa też uspokającoMaly pije Pulneo na kaszel i spi caly dzien i cala noc, nie wiem czy mu to odstawic czy to tez normalne.
jeszcze trochę poczekaszMarzę o jednej pobudce![]()
to dobrze,że tak szybko spadaMój mąż ostatnio stwierdził że za szybko brzuch mi malejeBo już tylko taki wzgórek mi został, a jak wychodziłam ze szpitala to jak w 5 miesiącu wyglądałam
![]()
to superna spacerku mały spał od 15 do 19 w domu dałam cyca pomemlał i spał do 3normalnie długie spacery dobrze mu robią ;)
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość