Tak ja to pisałam.szkieletorek, Ty chyba pisalas o ten ucisk na odbyt, ja tez tak mam teraz, jak dluzej postoje to tak uciska, ze szok, a jeszcze do tego nonono mnie ciagnie strasznie w dol, takie nie mile uczucie, ze az musze albo przysiasc albo nogi skrzyzowac, ale tak mi zostalo juz po pierwszym porodzie i mialam takie objawy juz nawet w trakcie okresu
No właśnie też mam takie uczucie ciągnięcia w dól strasznie dziwne i mało przyjemne.Jak by miało mi coś wystrzelić.
Fajnie że nie tylko ja mam takie coś ;)
A czasem jak Lilcia mnie kopie tak nisko to mam wrażenie że za chwilkę jej nóżka wyjdzie dołem i będzie dyndać hehe
No naprawdę.Kurcze jem jak zawsze bardzo dużo bo ja z żarłoków jestem choć właśnie nigdy po mnie tego nie było widać.Każdy mi zawsze zazdrościł że mogę jeść co chce i w każdych ilościach a waga nic a nic nie rusza.szkieletorek serio tylko ledwo 3 kilo przytyłaś??? jeju ale fajnie:)
Tak samo mam teraz.Brzuszek widać ale nie jakiś bardzo duży.
Dziś idziemy na grilla do znajomego i jego siostra jest w ciąży , będzie tam i ma termin niecały miesiąc przede mną zobaczę sobie jak wygląda ale słyszałam ze ona ma już ogromny brzuszek i wygląda jak by była na wylocie.
Jak tylko kiedyś będzie brzydsza pogoda i będę mieć więcej czasu to pokażę się jak wyglądam ale na razie to ja nawet dla siebie na pamiątkę nie mam kiedy zrobić zdjęcia.
Nie ja nic nie nucę , nic nie śpiewam ani nie czytam choć słyszałam że dobre to jest.nie, te w brzuszkuChodzi ci o maluszki narodzone ?
Mówią że jak się dziecku puszcza jakąś piosnkę kiedy jest w brzuszku to po narodzinach ja pamięta.Z Olą było tak że w ciąży jej mama słuchała jednej piosenki ciągle , lubi ja bardzo i potem jak mała była niespokojna to tylko ta piosenka się zaczynała a mała milkła i był spokój. Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale działało.
[ Dodano: 18-06-2011, 10:55 ]
Kopniaki i figle naszych małych no są słodkie.
Moja czasem ma dzień spokojny, porusza się ale tak delikatnie a czasami to tak jak by urządzała imprezę w brzuszku hehe
Teraz właśnie wcinam wafle ryżowe i sobie fika.