Nie dziwię się Tobie. Ja też nie odważyłabym się karmić w jadącym samochodzie ale my staliśmy więc spokojnie mogłam Mateuszka wypiąć i nakarmić. Po Twoich przejściach ja tera z fridą się nie roztaję i cały czas mam w torbie od wózka.... Ja bym się teraz bała karmić w samochodzieJak będę na wizycie patronażowej to porozmawiam o tym z pediatrą.
Mi pediatra powiedziała, że można go już ale podobno znieczula tylko miejsce wkłucia, a dzieciaki bardziej boli jak wstrzykuje się szczepionkę a tego już nie znieczula. Zastanawiam się czy w takim przypadku ma sens ich stosowanie. Dobrze wiedzieć że choć maść działa.Nie wiem jak jest z plasterkami, ale ja używałam maści emla do depilacji intymnej i znieczula tak mocno, że skóra jest cała zdrętwiała, czuć dotyk, ale bólu zupełnie nie. Plasterki podobno dopiero od 3 miesiąca można stosować.
U nas dziś jeden wielki ryk bo płaczem nie można tego nazwać. Małego boli brzuszek ale nie jest to ból kolkowy, a na pewno nie płacz jak przy kolkach. Nie można było go uspokoić i jeśli w nocy się powtórzy to pojadę do lekarza. Kupa była 2 razy i bączki też były, już ni ręce opadają i