Dzien doberek
ale piekna pogoda za oknem, juz wczoraj bylo cieplutko, ale dzis od rana to juz nie ma czym oddychac, a ma byc 35 stopni i tak do konca tygodnia

bedzie ciezko, ale wole to od tego deszczu
Maly wcina sniadanko, zaraz ide sobie zrobic, pranie juz wstawione, jeszcze 3 pralki, a potem na urodzinki do kolezanki Erysia idziemy

wiec maly sie troche rozerwie
Wstalam glucha, nic nie sysze procz szumu w uszach, jejku jak ja tego nie lubie

mam ndzieje, ze do poludnia mi przejdzie, bo jak nie to bede sie meczya caly dzien
kwiatunio, super motorki, w moim stylu, moj Przemek tez uwielbia motory, wlasnie niedawno sprzedal swoj, na razie nie kupuje, chce cos innego teraz, mial scigacza.
A Ty tez jezdzisz na motorze czy tylko razem z mezem???? I juz wiesz kto u Cioebie w brzuszku mieszka, bo nic piszesz, jak tam u lekarza, jak dzidzia????
A od mamy wróciłam z siatka czereśni, dwoma głowkami sałąty, trzema liliami i do tego krokiety, jajka i domowy chlebek

ulala, nie ma to jak mamusia, no to masz zapasy
Pati i jak Flohmark udany?
a wiesz co byl beznadziejny, same barachlo jak ja to mowie, ale kupilam Alankowi bluzeczke za 1 euro, wyglada jak nowa, sliczna jest z welurku
Pote pojechalismy do tesciowej, jakos nie mialam ochoty, ale zjedlismy obiad i pojechalismy do domu, maly zasnal nam w aucie i spal do 20

wstal i nie chcial pozniej isc spac,w zielam go do sypialni, a on glupawy dostal, nic a nic spanie go nie bralo, zasnal chyba przed 1

ja juz spalam
Lece sniadanko jesc
[ Dodano: 27-06-2011, 09:20 ]
A wiesz,że u nas też mamy flomark???
fajnie

, ja tam lubie po Flohmarkach chodzic, zawsze cos w oko wpadnie, a czasami mozna naprawde za grosze cos fajnego kupic