Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2011, 10:58

sczerze powiem że nie wiem czy drogo czy nie podobała mi sie wiec wziełam
ładna jest i to bardzo i fajnie masz, że nie musisz patrzeć na cenę :ico_sorki:
Wczoraj nie mialam czasu a sily juz za braklo wieczorem
chyba coraz częściej tak będzie :ico_noniewiem: ja nawet położyłam się po 21 spać, bo taka padnięta byłam

elibell, całkiem ładnie Ci wyszedł ten torcik, ciasteczka też smakowicie wyglądają :ico_brawa_01:

Niedziela, jakaś taka nieniedzielna dzisiaj... pada, mąż się leni i mnie wkurza, a ja mam dzień jak co dzień, czyli obowiązki domowe i zabawy z Tuśką. Jakoś mam ochotę dziś wybyć gdzieś daleko i zostawić to wszystko choć na jeden dzień!

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2011, 11:47

witam,

u mnie niedziela też mija leniwie, jestem śpiąca bo wróciliśmy z imprezki około 24 a wstałam o 8 bo przyjechał klient i kupił motor czyli na razie jesteśmy bez :ico_placzek: muszę obiadek zrobić, dziś na szybko ziemniaczki i kotleciki :ico_sorki:

elibell, torcik bardzo ładny i super wyglądają te mufinki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2011, 11:48

ładna jest i to bardzo i fajnie masz, że nie musisz patrzeć na cenę
ja własnie tak mam że jak coś mi w oko wpadnie nie jest dla mnie cena istotna.
chyba coraz częściej tak będzie ja nawet położyłam się po 21 spać, bo taka padnięta byłam
ja zasypiam około 22 zazwyczaj a dziś jestem w szoku bo pospałam sobie prawie do 9 :ico_szoking:

biorę ten urinal i żurawit i to jakaś masakra jest chodzę non stop do toalety, bo te tabletki są moczopędne, jakbym mało miała sikania. :ico_olaboga:

[ Dodano: 26-06-2011, 11:49 ]
taż muszę cos zrobić szybkiego na obiad bo nie mamy na nic czasu przez ten remont

elibell
4000 - letni staruszek

26 cze 2011, 14:28

kwiatunio, inia1985, dziękuję za uznanie moich wypieków:):):)

a u mnie gorączka, wyszłyśmy na zakupy koło 10 już prażyło strasznie, w drodze powrotnej poszłysmy na park wodny się ochłodzić troszkę i do znajomych bo basen rozstawili dzieciakom, teraz mała spi umordowana wodnymi zabawami, a ja wzięłam prysznic i siedzę z puszką zimnego napoju:) Ale trzeba zaraz brać się za prasowanie, ehhhh nie chce się w taki gorąc, ale cóż zrobić jak trzeba, no i pranie ciuszków dla maluszka znieść na dół i wstawić.
A po południu chyba znów na park wodny wyskoczymy, niech ma dziecię frajdę póki mam siły i chęci na chodzenie, ale to jeszcze się okaze:)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2011, 16:26

kwiatunio, przymierzacie się do kupienia nowego? A Ty też jeździłaś na tym motorze?
ja własnie tak mam że jak coś mi w oko wpadnie nie jest dla mnie cena istotna
to tylko się cieszyć, że możesz sobie na to pozwolić :ico_sorki: Ja obecnie nie narzekam, ale ostatni rok zmienił troszeczkę moje podejście i może dobrze :ico_oczko:

elibell, to u Was się poprawiła pogoda :ico_brawa_01: u nas cały dzień to pada, to mży, brzydko jest :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2011, 16:27

ja byłam się zdrzemnąć na pół godzinki, teraz wypita kawusia

elibell
4000 - letni staruszek

26 cze 2011, 16:43

inia1985, zawsze odwrotnie jest hihihi, jak u was praży to u nas deszcze:)
2 pranie ciuszków dla szkraba się skończyło więc lecę wieszać póki moja śpi a zaraz 3h jak już śpi:)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2011, 17:04

przymierzacie się do kupienia nowego? A Ty też jeździłaś na tym motorze?
oczywiście, niech A kupuje póki jet kasa i nas na to stać bo niestety tanie to nie jest :ico_noniewiem:

myślimy o takich

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2011, 19:59

Cześć!

Myśmy odebrali Zuzię od mamy, nawet troszkę stęskniona była :ico_oczko:
A od mamy wróciłam z siatka czereśni, dwoma głowkami sałąty, trzema liliami i do tego krokiety, jajka i domowy chlebek :ico_brawa_01: Zawsze wracamy tak obładowani :-D

elibell, zostało Ci jeszcze tego torcika? :-P Pięknie i bardzo zachęcająco te ciacha wyglądają :ico_oczko:

kwiatunio, no, no, ale furacze! Kurde, ja to wolę wygodne auto :-D

[ Dodano: 26-06-2011, 20:04 ]
Pati i jak Flohmark udany?
Ja dwa razy byłam na seoznowej pracy w Niemczech (na chmielu), i bardzo lubiłam flomarki :ico_haha_01:
A wiesz,że u nas też mamy flomark??? W co drugi weekend jest organizowany, tylko drogawo coś :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2011, 09:19

Dzien doberek :-)

ale piekna pogoda za oknem, juz wczoraj bylo cieplutko, ale dzis od rana to juz nie ma czym oddychac, a ma byc 35 stopni i tak do konca tygodnia :ico_olaboga: bedzie ciezko, ale wole to od tego deszczu

Maly wcina sniadanko, zaraz ide sobie zrobic, pranie juz wstawione, jeszcze 3 pralki, a potem na urodzinki do kolezanki Erysia idziemy :-) wiec maly sie troche rozerwie :-)

Wstalam glucha, nic nie sysze procz szumu w uszach, jejku jak ja tego nie lubie :ico_placzek: mam ndzieje, ze do poludnia mi przejdzie, bo jak nie to bede sie meczya caly dzien :ico_olaboga:

kwiatunio, super motorki, w moim stylu, moj Przemek tez uwielbia motory, wlasnie niedawno sprzedal swoj, na razie nie kupuje, chce cos innego teraz, mial scigacza.
A Ty tez jezdzisz na motorze czy tylko razem z mezem???? I juz wiesz kto u Cioebie w brzuszku mieszka, bo nic piszesz, jak tam u lekarza, jak dzidzia????
A od mamy wróciłam z siatka czereśni, dwoma głowkami sałąty, trzema liliami i do tego krokiety, jajka i domowy chlebek :ico_brawa_01:
ulala, nie ma to jak mamusia, no to masz zapasy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pati i jak Flohmark udany?
a wiesz co byl beznadziejny, same barachlo jak ja to mowie, ale kupilam Alankowi bluzeczke za 1 euro, wyglada jak nowa, sliczna jest z welurku :-)

Pote pojechalismy do tesciowej, jakos nie mialam ochoty, ale zjedlismy obiad i pojechalismy do domu, maly zasnal nam w aucie i spal do 20 :ico_olaboga: wstal i nie chcial pozniej isc spac,w zielam go do sypialni, a on glupawy dostal, nic a nic spanie go nie bralo, zasnal chyba przed 1 :ico_szoking: ja juz spalam

Lece sniadanko jesc

[ Dodano: 27-06-2011, 09:20 ]
A wiesz,że u nas też mamy flomark???
fajnie :-) , ja tam lubie po Flohmarkach chodzic, zawsze cos w oko wpadnie, a czasami mozna naprawde za grosze cos fajnego kupic :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”